Queen Rania είσαι το είδωλό μας: Η νέα stylish εμφάνιση της βασίλισσας της Ιορδανίας (φωτό)

Με ένα μοντέρνο και σύγχρονο look

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε αλλα δεν πειράζει, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας είναι fashion icon, πως να το κάνουμε!

Είτε την βλέπουμε να φοράει απλά ένα τζιν παντελόνι - καμπάνα και ένα απλό καφέ μπλουζάκι, είτε να κάθεται στην αυλή του παλατιού της και να τρώει τα ρόδια που της δώρισαν, είτε κάνει επίσημες επισκέψεις, ξέρει να ξεχωρίζει με τις στυλιστικές της επιλογές.

Inbstagram.queenrania

Αυτή τη φορά λοιπόν η σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα και μητέρα των τεσσάρων τους παιδιών επέλεξε ένα μοντέρνο outfit σε λευκό χρώμα.

Η μονάρχης επισκέφτηκε το Amman Citadel με την πριγκίπισσα Taghrid to Dar Ne’meh η οποία διεχειρίζεται το Ινστιτούρο Princess Taghrid for Development and Training.

Για την περίσταση λοιπόν έβαλε ένα σύνολο από το brand Zimmermann, το οποίο και συνδύασε με καφέ τσάντα από το Chloe. Ήταν ένα denim μακρυμάνικο πουκάμισο και μια φούστα με κουμπία, ενώ στη μέση της πρόσθεσε μια λευκή ζώνη.

Φορούσε επίσης άσπρα παπούτσια Dior με χαμηλό τακούνι και σχέδια, - τα οποία έχει ξαναφορέσει - καθώς και τα γυαλιά ηλίου της, ενώ είχε τα μισά μαλλιά της παισμένα επάνω.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ