Πρώτη Κυρία η Michelle Pfeiffer - μεταμορφώθηκε σε Betty Ford: Ποια θα παίξει την Michelle Obama (φωτό)

Για τις ανάγκες του νέο της ρόλου στη σειρά The First Lady

Η Viola Davis, η Michelle Pfeiffer και η Gillian Anderson μεταμορφώνονται στις πιο διάσημες γυναίκες του Λευκού Οίκου.

Στις φωτογραφίες από τη νέα του σειρά «Πρώτη Κυρία» (The First Lady) που έχει δώσει στη δημοσιότητα το Showtime βλέπουμε την Davis ως Michelle Obama, την Anderson ως Eleanor Roosevelt και την Pfeiffer ως Betty Ford.

Φωτογραφίες: Instagram.showtime

Σύμφωνα με το eonline.com το νέο πολιτκό δράμα του Showtime θα επαναπροσδιορίσει τις ζωές αυτών των σημαντικών ιστορικών προσωπικοτήτων σε μια μίνι σειρά από την παρουσιάστρια του Crash, Cathy Schulman και τη σκηνοθέτιδα του The Undoing, Susanne Bier.

«Αισθάνομαι πολύ προστατευτική με τη Μισέλ. Είναι δουλειά μας ως ηθοποιοί να μην κρίνουμε όποιον υποδυόμαστε, αλλά κατέληξα να σκέφτομαι ότι είναι καταπληκτική (η Michelle Obama)» δήλωσε μεταξύ άλλων η Viola Davis.

Μια γεύση από το νέο της ρόλο μας έδωσε και η Michelle Pfeiffer η οποία δημοσίσευσε επίσης δύο φωτογαρφίες με την μεταμόρφωσή της στο Instagram.

Instagram/michellepfeifferofficial

Η Elizabeth Anne Ford ήταν η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών από το 1974 έως το 1977, ως σύζυγος του τότε Προέδρου Gerald Ford. Ως πρώτη κυρία, ήταν ενεργή στην κοινωνική πολιτική  και δημιούργησε προηγούμενο ως πολιτικά ενεργή προεδρική σύζυγος. Η Ford υπηρέτησε επίσης ως δεύτερη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών από το 1973 έως το 1974.

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Άνοιξη του 2022, ενώ να σημειωθεί ότι τον Barack Obama υποδύεται ο O-T Fagbenle, ενώ ο Aaron Eckhart θα παίξει τον Πρόεδρο Gerald Ford και η Dakota Fanning την Susan Ford.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ