Στην πρεμιέρα της αγαπημένης του Χρύσας Μιχαλοπούλου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος (φωτό & βίντεο)

Οι δηλώσεις τους στις κάμερες

Στην πρεμιέρα της αγαπημένης του Χρύσας Μιχαλοπούλου βρέθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που φωτογραφήθηκε μαζί με την καλή του και έκανε δηλώσεις στις κάμερες.

Η Μιχαλοπούλου φέτος πρωταγωνιστεί φέτος στην θεατρική παράσταση «Οι Άθικτοι», η οποία έκανε χθες βράδυ επίσημη πρεμιέρα στο Θέατρο Ακάδημο.

Ο κριτής του MasterChef λοιπόν βρέθηκε εκεί για να την στηρίξει.

«Είναι η δεύτερη φορά που την βλέπω, μου αρέσει πάρα πάρα πολύ. Δεν είμαι αντικειμενικός, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή. Σιγά σιγά ξεκινούν τα γυρίσματα και για το MasterChef» είπε Κουτσόπουλος στις τηλεοπτικές κάμερες.

Από πλευράς της η Χρύσα Μιχαλοπούλου ανέφερε: «Είναι η δεύτερη φορά που βλέπει την παράσταση, νομίζω τρίτη δεν θα ξαναέρθει. Είναι αντικειμενικός κριτής. Δεν είναι και πολύ αυστηρός στο MasterChef. Λαμβάνω υπόψιν μου τις κριτικές του. Μου φτιάχνει φαγητό, κάνει αρκετά πράγματα».

Μιλώντας στις αρχές Οκτωβρίου στην εκπομή  Love It η ηθοποιός είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τον γνωστό σεφ λέγοντας ότι γνωίστηκαν μέσα από το Instagram.

«Ο σεφ είναι ένας. Έρχεται στις πρεμιέρες μου, με βλέπει στην τηλεόραση και μου λέει τη γνώμη του, αντικειμενικά και με πολύ όμορφο τρόπο».

«Με τον Λεωνίδα γνωριστήκαμε μέσα από μια συζήτηση στο Instagram, δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε εκείνος πρώτος. Είναι πολύ ωραίος άντρας, δεν ζηλεύω ούτε εγώ ούτε εκείνος.

Στο πρώτο μας ραντεβού βγήκαμε έξω, εγώ του φτιάχνω πολύ ωραία μακαρόνια με κιμά, εκείνος κάνει πολλά ωραία φαγητά» συμπλήρωσε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ