Η Kris Jenner με διθυράμβους για τον 25 χρόνια νεότερο σύντροφό της - «Happy birthday my love» (φωτό)

Έκλεισε τα 41 λίγες μέρες μετά τα δικά της γενέθλια!

Τα γενέθλιά του είχε στις 10 Νοεμβρίου ο σύντροφος της Kris Jenner, Corey Gamble, με την 66χρονη μαμά των Kardashians να του εύχεται χρόνια πολλά στο Instagram με διθυράμβους!

«Χρόνια πολλά στην αγάπη μου @coreygamble!! Είσαι ο πιο εκπληκτικός σύντροφος, ο καλύτερος φίλος, έμπιστος, λάτρης των ταξιδιών, θεραπευτής, λύτης προβλημάτων, φίλος του γκολφ, προστάτης, σύμβουλος και ο καλύτερος, ο πιο υπέροχος άντρας για τα παιδιά  και τα εγγόνια μου!!!

Είσαι ένα τόσο ξεχωριστό κομμάτι της καρδιάς και της ψυχής μου και σε αγαπώ τόσο πολύ μωρό μου… σε ευχαριστώ για όλα όσα είσαι στη ζωή μου!! Είμαι πραγματικά ευλογημένη…» έγραψε για τον κατά 25 χρόνια νεότερο αγαπημένο της η Jenner, η οποία είχε επίσης τα γενέθλιά της πριν λίγες μέρες.

Instagram-Krisjenner

Παράλληλα με αφορμή τα 41ά γενέθλια του καλού της ανέβασε και ορισμένες κοινές τους φωτογραφίες, όπως άλλωστε έκανε και εκείνος.

«Χρόνια πολλά όμορφη Βασίλισσα μου!! Σ 'αγαπώ βαθιά μωρό μου. Στην υγεία της καλύτερης μητέρας & στις περισσότερες δεκαετίες αγάπης και καλής υγείας μαζί σου» έγραψε από πλευράς του ο Gamble για την αγαπημένη τη η οποία έκλεισε τα 66 στις 5 Νοεμρβίου.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

 

Η σχέση τους μετρά ήδη 6 χρόνια και οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 2014 στο πάρτι των 40ών γενεθλίων του σχεδιαστή μόδας Riccardo Tisci στην Ίμπιζα, το οποίο διοργανώθηκε από τον Kanye West, τον πρώην πλέον σύζυγο της Kim Kardashian. Μάλλον ήταν το καλύτερο μέρος για να συνατηθεί το εκκεντρικό και χλιδάτο αυτό ζευγάρι!

Δεν είναι σαφές πότε άρχισαν την σχέση τους, ωστόσο όπως αναφέρει το Cosmopolitan, τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς ταξίδεψε μαζί με την οικογένεια στο Λας Βέγκας για τα γενέθλια της Kim, οπότε πιστεύεται ότι τ'οτε ήταν ήδη μαζί. Την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2015 έκανα και το επίσημο «ντεμπούτο» τους στο Instagram. 

Instagram-Krisjenner

Ο Gmable είναι στέλεχος επιχειρήσεων και διευθυντής ταλέντων. Κατάγεται από την Ατλάντα της Τζόρτζια, όπου σπούδασε μάρκετινγκ επιχειρήσεωνστο Morehouse College στην Ατλάντα, αλλά τώρα ζει στο Λος Άντζελες με την Kris.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ