Η γκαρνταρόμπα - υπερπαραγωγή της βασίλισσας Μάξιμα στη Νορβηγία: Σέξι τουαλέτες, statement κομμάτια (φωτό)

Σίγουρα κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις!

Επίσημη επίσκεψη στη Νορβηγία πραγματοποίησε ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος της Ολλανδίας, με την βασίλισσα του και η Μάξιμα φρόντισε να πάρει μαζί της μια σέξι τουαλέτα, αλλά και statement κομμάτια.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από το αποκαλυπτικό φόρεμα με τα κοψίματα που φόρεσε στην εκδήλωση για την τσελίστρια Harriet Krijgh στο Munchmuseum στο Όσλο.

Ήταν ένα θαλασσί μάξι φουστάνι από τον σχεδιαστή Claes Iversen, το οποίο είχε χρυσούς κύκλους που άφηναν ακάλυπτο το δέρμα σε μερικά σημεία. Το συνδυάσε με χρυσό clutch από την εταιρεία Begum Khan και χρυσές δερμάτινες γόβες με πλατφόρμα από τον Gianvito Rossi.

 

 

Το βασιλικό ζεύγος συνόδευσε ο βασιλιάς Χάραλντ της Νορβηγίας και η βασίλισσα Σόνια, η οποία επέλεξε ένα μπλε μακρύ φόρεμ συνδυάζοντάς το με ένα κοντό σακάκι με μίντι μανίκια σε έντονα χρώματα.

Instgaram/detnorskekongehus

Ακόμα όμως η Μάξιμα φόρεσε και ένα απίθανο emerald φόρεμα κατά την επίσκεψη που έκαναν τα δύο βασιλικά ζευγάρια  Framm Museum του Oslo.

Το είχε συδνυάσει με μπεζ, μικρί καπέλο και ασορτί γάντια ενώ επέλεξε μεταλλικές γόβες σε ανάλογη απόχρωση με τα αξεσουάρ της.

Instgaram/detnorskekongehus

Instgaram/detnorskekongehus

Στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης εκείνης και του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου στη Νορβηγία την είδαμε επίσης να φοράει, σε ένα γεύμα στο Fort Akershus, μια υπέροχη μπλε και πορτοκαλί κάπα, την οποία έβαλε πάνω από ένα αστραφτερό ριγέ φόρεμα στα ίδια χρώματα.

 

Είχε συνδυάσει το outfit της με μια μικρή πορτοκαλί τσάντα ένα βραχιόλι από κεχριμπάρι, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια με κεχριμπαρένιο πετράδι και ένα ασορτί δαχτυλίδι.

 

Και το καλύτερο σας το φυλάξαμε για το τέλος αφού από την βαλίτσα της βασίλισσας της Ολλανδίας δεν θα μπορούσε να λόιπει μια τουαλέτα που αμρόζει στον τίτλο της!

Η 50χρονη royal παρευρέθηκε μαζί με τον βασιλιά της στο εορταστικό δείπνο που παρέθεσε η βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας στο παλάτι, με την ίδια να φορά μια απίθανη λαμπερή τουαλέτα σε μπλε navy χρώμα, η οποία είχε μια ημιδιάφανη κάπα σε πιο σκούρο χρώμα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vorsten (@vorsten_nl)

 

 

Με smokey eye μακιγιάζ να τονίζει το βλέμμα της και το διαμαντένιο στέμμα της σίγουρα ξεχώρισε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ