Ράκος η Bella Hadid μιλά για την ψυχική υγεία: «Δεν είστε μόνοι, σας αγαπώ, σας βλέπω, σας ακούω» (φωτό)

Καταβεβλημένη και με δάκρυα στα μάτια

 

Καταβεβλημένη και με δάκρυα στα μάτια η Bella Hadid έκανε μια «δυνατή» ανάρτηση στο Instagram με την ίδια να μιλά για την ψυχική υγεία και να στέλνει την αγάπη και την στήριξή της σε όσους αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα.

Με αφορμή τα όσα είπε η Willow Smith για τις δικές της μάχες, το το 25χρονο top model ανέβασε ένα βίντεο με την κόρη του Will Smith, ενώ παράλληλα μοιράστηκε με τους 47.2 εκατομμύρια Followers της μια σειρά από εικόνες στις οποίες την βλέπουμε να είναι ένα ράκος.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Bella μιλά για τα θέματα που αντιμετωπίζει, με την ίδια να έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι έχει περάσει σοβαρή κατάθλιψη και μεγάλο άγχος ως έφηβη.

Παράλληλα η ίδια αντιμετωπίζει από νεραή ηλικία τη νόσο του Lyme - όπως άλλωστε και η μητέρα της Yolanda - υποφέροντας από κόπωση και πόνους στο σώμα. 

«Τα social media δεν είναι ο πραγματικός κόσμος. Aν αντιμετωπίζετε δυσκολίες, να θυμάστε αυτό. Μερικές φορές το μόνο που πρέπει να ακούσετε είναι ότι δεν είστε μόνοι. Οπότε σας το λέω εγώ, δεν είστε μόνοι. Σας αγαπώ, σας βλέπω και σας ακούω.

Φωτογραφίες: Instgaram/bellahadid

Η αυτο-βοήθεια, η θλίψη και η χημική ανισορροπία δεν λειτουργούν γραμμικά, έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, έχουν δύο όψεις. Αυτό που θέλω να ξέρετε είναι πως πάντα υπάρχει φως στο τέλος του δρόμου, και αυτό το rollercoaster που σας βασανίζει σταματάει κάποια στιγμή» αναφέρει μεταξύ άλλων στο post της ενώ ακόμα προσθέτει:

Μου πήρε πολύ καιρό να το καταλάβω, και είχα πολλά ξεσπάσματα μέχρι να φτάσω εκεί. Αν δουλέψεις σκληρά με τον εαυτό σου, περάσεις χρόνο μαζί του και καταλάβεις τι τον κινητοποιεί, τον χαροποιεί και τον καθησυχάζει, θα μάθεις και να διαχειρίζεσαι τον πόνο. Αυτό είναι το μόνο που χρειαζόμαστε».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Σύμφωνα με τα στατιστικά από την αμερικανική ένωση Anxiety & Depression οι διαταραχές άγχους είναι το συχνότερο θέμα ψυχικής υγείας στην Αμερική, απασχολώντας 40 εκατομμύρια ενήλικες, ενώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας τα νούμερα αυτά αυξήθηκαν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ