Σαν σταρ του σινεμά η Μέγκαν Μαρκλ: Εντυπωσιακή στο red carpet με κατακόκκινη τουαλέτα (φωτό & βίντεο)

Βρέθηκαν στο Salute to Freedom Gala 2021 

Μετά την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, που έκαναν μια σειρά από εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί ήρθε και η σειρά της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, να περπατήσουν στο red carpet σαν αστέρες του Χόλιγουντ.

Ειδικότερα ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex βρέθηκαν στο Salute to Freedom Gala 2021 στη Νέα Υόρκη και τράβηξαν όλα τα βλέμματα επάνω τους.

Φωτογραφίες: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ήταν η πρώτη τους red carpet εμφάνιση μετά από καιρό και για την περίσταση η Μέγκαν επέλεξε μια κατακκόκινη τουαλέτα με ουρά από την Carolina Herrera, μια από τις αγαπημένες σχεδιάστριες της βασίλισσας Λετίσια της Ισπανίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Magazine (@nyxmag)

Το φόρεμά της είχε ένα κόψιμο στο μπορστινό μέρος, ενώ το είχε συνδυάσει με σατέν γόβες Giuseppe Zanotti, διαμαντένια σκουλαρίκια από το Maison Birks και χρυσό Cartier βραχιόλι.

Κομψός και ο Δούκας του Sussex ο οποίος φόρεσε ένα μαύρο σμόκιν με παπιγιόν. Και οι δυο τους είχαν στο πέτο της μια κόκκινη παπαρούνα, προς τιμήν των Βρετανών πεσόντων κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν και άλλοι, υψηλού προφίλ παρευρισκόμενοι, όπως ο Jon Bon Jovi, τίμησε τους βετεράνους στρατιώτες, για την υπηρεσία τους και πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο  Intrepid.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ