Ηλιάνα Παπαγεωργίου: ''Με πλήγωσε η αποχώρηση μου από το GNTM'' - Όσα είπε για τον χωρισμός της με τον SNIK (βίντεο)

Τι είπε το πανέμορφο μοντέλο; 

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night Show βρέθηκε καλεσμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μίλησε για όλους και για όλα. 

Το πασίγνωστο μοντέλο μίλησε ανοιχτά για την αποχώρησή της από το Greece's Next Top Model, τονίζοντας ότι άντεχε και περισσότερο στο ριάλιτι μόδας και πως θα καθόταν παραπάνω, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει για το αν την ανάγκασαν να αποχωρήσει.

Για το Gntm και την Βίκυ Καγιά είπε: '' Εγώ ποτέ δεν είπε ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, εγώ άντεχα και περισσότερο να κάτσω στο GNTM, είμαι επαγγελματίας και κάνω τη δουλειά μου στο 100%.  Μου δόθηκε μια τεράστια ευκαιρία, την άρπαξα από τα μαλλιά, με ενδιαφέρει να μαθαίνω τη δουλειά μου και ότι κάνω το κάνω με σεβασμό και αν υπάρχουν προβλήματα μου αρέσει να τα λύνω.

 

 

 

 

Επί επαγγελματικού με πλήγωσε η αποχώρηση μου από το GNTM, επί προσωπικού είμαστε όλοι άνθρωποι και όλοι μπορεί να έχουμε ανασφάλειες, μπορεί να φερθούμε με έναν τρόπο όχι καλό, δεν έχω κακίες για κανέναν πάντως κάνω τη ζωούλα μου και είμαι ήσυχη. Αν είχα την ευκαιρία θα συζητούσα μαζί της, δεν είχα το περιθώριο. Το έχω αφήσει πίσω μου. Θα συνεργαζόμουν μαζί της με μεγάλη χαρά” κατέληξε.

 

 

 

Η ίδια μίλησε για τον Snik και τον χωρισμό τους. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Οι καταστάσεις αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν, εγώ αλλάζω με τα χρόνια τουλάχιστον σαν άνθρωπος, τα συναισθήματα αν είναι αληθινά όχι δεν αλλάζουν” είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και συμπλήρωσε: “μπορεί να χωρίσεις με έναν άνθρωπο αλλά να αγαπάς όπως πριν, καλά είναι ο Snik, είναι ντροπαλός σαν άνθρωπος.

 

 

 

Με αγάπη ξεκινάνε όλα γιατί να μην τελειώσει και με αγάπη; Κάποια στιγμή μπορεί να αλλάξουν τα θέλω σου η πορεία που έχεις διαγράψει, η αγάπη δεν φεύγει. Εγώ είμαι τίμιος άνθρωπος και αληθινή και αγαπάω αληθινά οτιδήποτε τελειώνει δεν σημαίνει ότι έγινε κάτι κακό, μπορεί να τελειώσει γιατί μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο στο μέλλον. Δεν τελειώνουν όλες οι σχέσεις με άσχημο τρόπο, αλλά όπως αρχίζουν με αγάπη και μένει ο σεβασμός και η εκτίμηση. Με όλα παθιάζομαι με τρέλα” είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ