Ο Αλέξης Κούγιας για το σφοδρό τροχαίο: «Αν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί, με αγαπάει ο θεός» (βίντεο)

«Γιατί έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους»

Ο Αλέξης Κούγιας περιέγραψε τις συνθήκες του σφοδρού τροχαίου που είχε στην εθνική οδό το βράδυ της Τρίτης. Τι είπε για το σωτήριο κενό και την κατασκευή του διαζώματος, χάρη στα οποία ζει.

«Με αγαπάει ο Θεός γιατί έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό και κάνοντας λόγο για αμέλεια δύο οδηγών νταλικών.

«Ξαφνικά στην στροφή δεν βλέπω δρόμο μπροστά μου» σημείωσε επίσης εξηγώντας πως δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο. «Πιθανόν ο οδηγός της μίας νταλίκας κοιμήθηκε» πρόσεθσε.

Ο ίδιος σώθηκε γιατί υπήρχε ένα κενό ενός μέτρου στο διάζωμα και για αυτό τον λόγο έμεινε ανέπαφη η θέση του οδηγού. «Εάν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί» συμπλήρωσε ενώ παράλληλα ανέφερε πως εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο από το οποίο τον έβγαλαν διασώστες.

Σημειώμεται ότι σύμφωνα με το LamiaReport, ο Αλέξης Κούγιας κινούταν από Λάρισα προς Αθήνα. Στο 308 χλμ. στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου - Αερινού, αρχικά έγινε τροχαίο με δύο φορτηγά. Οι δύο νταλίκες συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η μια να έχει ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και η άλλη νταλίκα στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα ακινητοποιημένα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο. Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά καβάλησε το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το μπροστινό μέρος του τζιπ που οδηγούσε ο Αλέξης Κούγιας, διαλύθηκε. Κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ