Ο Βασίλης Ζούλιας εντυπωσίασε ξανά: Με ένα ξεχωριστό Concept Fashion Show ολοκληρώθηκε η 29η Athens Xclusive Designers Week! (φώτο)

Ο Βασίλης Ζούλιας με αυτή τη συλλογή pret a porter μας ταξιδεύει για μία ακόμα φορά στον ρομαντικό μικρόκοσμο του

Με ένα εντυπωσιακό fashion show και με αέρα μιας άλλης εποχής ολοκληρώθηκε η 29η Athens Xclusive Designers Week! Ο αγαπημένος σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας και ο ταλαντούχος σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος το Σάββατο 06 Νοεμβρίου παρουσίασαν την συλλογή «The Library» A/W Prefall 2022 στον εκπληκτικό χώρο του Fondazione στην Κηφισιά.

Οι σχεδιαστές εμπνευστήκαν ένα ιδιαίτερο concept που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τις πασαρέλες μεγάλων οίκων στο εξωτερικό και εντυπωσίασαν το κοινό.

Ο Βασίλης Ζούλιας με αυτή τη συλλογή pret a porter μας ταξιδεύει για μία ακόμα φορά στον ρομαντικό μικρόκοσμο του με πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά, κόρες φίλων του και μοντέλα σε σχολική ηλικία που μαθαίνουν ισορροπία με βιβλία στο κεφάλι ώστε να μάθουν να περπατούν σωστά. Τα κορίτσια γίνονται γυναίκες και αλλάζουν τα ρούχα σχολείου με Cocktail φορέματα. Ένας Βασίλης Ζούλιας όπως δεν τον έχουμε δει ποτέ, με ένα σαγηνευτικό concept catwalk! Τα ευφάνταστα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου στολίζουν με μοναδικό τρόπο για μία ακόμα φορά την collection, ενώ τα κορίτσια φορούν μπαλαρίνες καρό και γόβες από ύφασμα ασορτί με τα ρούχα, του Λεμήσιου ενώ τα γυαλιά ήταν «kalopsia» και τα καπέλα της «Κατερίνας Καρούσου».

Το επιβλητικό κτίριο «Fondazione» του Τσίλερ , ιδιοκτησίας του Ιδρύματος Σπύρου Λοβέρδου ήταν ο ιδανικός χώρος για την παρουσίαση αυτής της συλλογής με το συγκεκριμένο concept. Ο ιστορικός και πολιτιστικός αυτός θησαυρός με την μοναδική αισθητική που στεγάζει την πλούσια συλλογή σπάνιων βιβλίων άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στο κοινό που παρακολούθησε το show αποπνέοντας απέραντη ομορφιά και κύρος.

Πολλοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους την τελευταία μέρα της AXDW: Χριστίνα Πολίτη, Σίσσυ Φειδά, Ναταλία Δραγούμη, Κώστας Σόμμερ, Βαλεντίνη Παπαδάκη, Άντζελα Δημητρίου, Χρυσσιάνα Ανδριοπούλου, Κώστας Παπαδόπουλος, Ασιμήνα Ιγγλέζου, Σάσα Σταματη, Ελενα Γαλίφα, Άλκηστης Πρίνου, Ζήσης Μπουκουβάλας, Χάλα Χούρη, Κατερίνα Γκαγκάκη, Πέτρος Μαμαλάκης, Αλεξάνδρα Ζάκκα, Ραλφ Γιαζμπεκ, Calliope, Μαρία Λεμονιά, Δωροθέα Μερκούρη, Λάουρα Ντε Νιγκρις, Μαρίνα Κουταρέλη, Γιώργος Καράμπελας, Μαίρη Φίξ, Apollonia B, Τάτη Ηλιάδου, Φαίη Μπέη, Παναγιώτα Βιτετζάκη κ.α.

Επίσημοι χορηγοί του fashion show:

Η Samsung Electronics Hellas ήταν ο επίσημος χορηγός του «The Library» fashion show και ο Gold Sponsor της AXDW δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν την τρίτη γενιά αναδιπλούμενων premium smartphones, τα Galaxy Z Fold3 5G και το Galaxy Z Flip3 5G. Tο Galaxy Z Flip3 ξεχωρίζει για το στυλ και τον σχεδιασμό του: χωράει ακόμη και στην τσέπη, διαθέτει ενισχυμένες λειτουργίες κάμερας και μια μεγαλύτερη οθόνη στο εξωτερικό μέρος για γρήγορη χρήση εν κινήσει. Το Galaxy Z Fold3 με ενιαία οθόνη 7,6 ιντσών Infinity Flex, ενισχυμένη λειτουργία για ταυτόχρονο multitasking, και δυνατότητα για hands-free λήψη φωτογραφιών με επαγγελματικά αποτελέσματα, αποτελεί ένα πανίσχυρο πολύ-εργαλείο.

Η εταιρεία NIVEA φέρνει υπέροχα νέα μετά από 10 χρόνια επιστημονικής έρευνας και παρουσιάζει μια νέα καινοτομία πρόληψης και θεραπείας κατά των κηλίδων, που συνεργάζεται με την επιδερμίδα για ορατά αποτελέσματα μέσα σε 4 εβδομάδες! Η NIVEA CELLULAR LUMINOUS 630® έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της, στοχεύοντας στα αίτια για τους τρεις βασικούς τύπους κηλίδων – την έκθεση στον ήλιο, τις ορμονικές αλλαγές και τη γήρανση. Ta μοντέλα της επίδειξης προετοίμασαν την επιδερμίδα τους με την NIVEA CELLULAR LUMINOUS 630® πριν από το μακιγιάζ τους για την καλύτερη εικόνα τους.

Η εταιρεία ARMA με την αξεπέραστη ποιότητα σε καλσόν έδωσε την δικιά της πινελιά στην ολοκλήρωση των looks της συλλογής « The Library» με τα ποικίλα καλσόνπου φορούσαν τα μοντέλα.

Τα φημισμένα κρασιά Tsantali σέρβιραν σε όλη τη διάρκεια του event μοναδικής ποιότητας κρασί στους καλεσμένους.

Το Catering Δειπνολόγων Εστία υποστήριξε όλη την εκδήλωση και το cocktail στον κήπο του υπέροχου Fondazione.

Επιπλέον χορηγοί της 29ς AXDW:

Επίσημος Χορηγός φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο Academias Hotel, Autograph Collection, το πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας ένα πρότυπο σύγχρονης αρχιτεκτονικής και interior design.

Επίσης, χορηγοί της διοργάνωσης είναι: το BOMBAY SAPPHIRE® & TONIC με το αξεπέραστο τζιν θα σερβίρει ποτά στους καλεσμένους καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης. Διασφαλίζοντας πάντα την ποιότητα, το BOMBAY SAPPHIRE® & TONIC δεν περιέχει καθόλου τεχνητές γεύσεις ή χρωστικές. Η κομψή, με ματ φινίρισμα συσκευασία έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να διατηρεί τα πρότυπα σερβιρίσματος και να προστατεύει το περιεχόμενο, διατηρώντας το φρέσκο και παγωμένο για περισσότερο. Επιπλέον, η συσκευασία είναι 100% ανακυκλώσιμη.

Τα ελληνικά και επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών ΚΥΑΝΑ θα φροντίζουν τα μαλλιά των μοντέλων ώστε να είναι λαμπερά και υγιή.

Επίσημοι συνεργάτες είναι η σχολή Freddy MakeUp Stage και ο Φρέντυ Καλομπράτσος που επιμελείται το μακιγιάζ των μοντέλων και η σχολή κομμωτικής Diamantopoulos που έχει αναλάβει το haistyling.

Επιπλέον, επίσημοι υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι: το L’ Artigiano, τα καταπληκτικά και ντιζαινάτα έπιπλα από την εταιρεία Kare, ο όμιλος σπουδών μόδας Pansik, το πρακτορείο μοντέλων Happy Models, το catering Δειπνολόγων Εστία το νερό Minoa Water και η εταιρεία μεταφορών Joy Ride.

Επίσημος Υποστηρικτής: So Fine! Communications Management

Communication Sponsors COSMOTE TV, ATHENS DJ 95.2 , OK!, DOWNTOWN, DELUXE, FASHION DAILY, T-LIFE, MISSBLOOM.GR

Under the auspices: Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), Δήμος Αθηναίων, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ), Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδας (ΣΕΛΠΕ), Marketing Greece, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Πλεκτού Ενδύματος (ΠΣΒΒΠΕ), Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ), With the support of: Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών ( ΕΑΤΑ )

Περισσότερα νέα για τη διοργάνωση ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.axdw.gr και τις επίσημες σελίδες της στα social media: facebook.com/axdweek & instagram.com/axdweek

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ