Η Ελένη Χατζiδου απογειώνει το office Look: Έκπληξη η εμφάνιση power woman της Ελληνίδας τραγουδίστριας (φωτό)

Εμπνευστείτε από την τραγουδίστρια... 

Η Ελένη Χατζίδου ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Πριν από σχεδόν δύο μήνες παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της, Ετεοκλή Παύλου και βάφτισαν και την κορούλα τους. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου στο κτήμα «Πολυχώρος Ονείρων», παρουσία φίλων και συγγενών. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση της κόρης τους, η οποία πήρε τα ονόματα Μελίτα- Δήμητρα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για την οικογένειά της αλλά και για τον σύζυγό της, ο οποίος είναι παράδειγμα δύναμης για πολλούς ανθρώπους. 

Η ίδια έχει άψογο στυλ και μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μπορεί να μας δώσει, υπέροχες , φρέσκιες ιδέες για τα σύνολά μας στο γραφείο, στην βραδινή μας έξοδο άλλα και για μια απλή βόλτα. 

Αυτή την φορά η ίδια μας παρουσίασε ένα  total Korean gender fluid outfit. Όπως θα δείτε επέλεξε ένα γκρι κοστούμι το οποίο συνδύασε με μαύρο πουκάμισο αλλά και μαύρα παπουτσια oxford. 

 

 

Συγκεκριμένα έγραψε: Ride the Korean Fashion Wave! Ταξίδεψα νοητά στη Σεουλ και επελεξα να σου παρουσιάσω το total Korean gender fluid outfit μου ώστε να ταξιδέψεις και Εσυ μαζί μου! Η νέα μεγάλη τάση στη μόδα έφτασε επιτέλους και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ