Faux pas: Θα απολύσουν τον στυλίστα τους οι Βασίλισσες Μάξιμα και Ματθίλδη; - Ίδιο φόρεμα, ίδια αξεσουάρ

Ποια το φόρεσε καλύτερα; 

 Πολλές φορές έχουμε δει τις Βασίλισσες να επιλέγουν τα ίδια φορέματα και να κάνουν πάνω - κάτω τις ίδιες στυλιστικές επιλογές. 

Άλλες τα φορούν καλύτερα και άλλες πέφτουν σε παγίδες με αποτέλεσμα τα tabloids να γάφουν συνεχώς για τα αποτυχημένα outfits. 

Aυτή την φορά θα συζητήσουμε για τις δύο αγαπημένες μας Βασίλισσες την Μάξιμα της Ολλανδίας και την Ματθίλδη του Βελγίου. 

Όπως αναφέρει και το parismatch η Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας φόρεσε, την περασμένη Τετάρτη 4/11 στο Άμπου Ντάμπι, ένα από τα φόρεμά του Oίκου Natan.

 

 

 

 

Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο φόρεμα είναι το αγαπημένο της Μάξιμα, αοφύ το έχει φορέσει 4 φορές σε δημόσιες εμφανίσεις της. Μια το 2018 στην Ουτρέχτη, το 2019 στην Ουτρέχτη και άλλη μια τον Μάριτο του 2020 στην Ινδονησία.

Το ίδιο μάλιστα είχε φορέσει και η Βασίλισσα των Βέλγων, Ματθίλδη, πριν από 2 χρόνια στις 6 Σεπτεμβρίου 2019. 

Queen Mathilde wore an embroidered tulle midi dress by Natan. Natan is a fashion house by Edouard Vermeulen. Queen Elizabeth

newmyroyals

Όπως θα δείτε το φόρεμα έχει ίδιο ύφασμα, άλλα υπάρχουν μικρές διαφορές που το κάνουν και διαφέρει. Παρόλα αυτά οι στυλίστες των δύο γαλαζοαίματων κυριών επέλεξαν ίδια ακριβώς αξεσουάρ όπως π.χ το ίδιο καπέλο, ζώνη και σκουλαρίκια. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ