Προπονητής τένις: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως - Έκανε ταξίδια με ανήλικες μαθήτριες

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του 34χρονου προπονητή τένις...

Για σεξουαλική κακοποίηση δύο αθλητριών, ηλικίας 14 και 15 ετών, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου, 35χρονος προπονητής τένις σε σύλλογο της Αττικής.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του μετά από σχετική καταγγελία των γονέων των δύο ανηλίκων αθλητριών στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο προπονητής κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ' εξακολούθηση.

 

 

Τα θύματα του ήταν τότε σε ηλικία 14 και 15 ετών (σήμερα είναι 17 και 18 ετών αντίστοιχα).

Νέες αποκαλύψεις που καίνε τον προπονητή

Σήμερα ο 34χρονος, ο οποίος κρατείται από την Παρασκευή στη ΓΑΔΑ, θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. 

 

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά ο 34χρονου φαίνεται να έχτιζε συστηματικά μια σχέση εμπιστοσύνης με τα ανήλικα κορίτσια, κερδίζοντας παράλληλα και την εμπιστοσύνη των γονιών τους. Ακολούθως, τις έπειθε να συνάπτουν σχέσεις μαζί του.

Αφορμή για την σύλληψή του στάθηκαν οι αρχικές καταγγελίες των γονιών του 15χρονου κοριτσιού, δίχως σε πρώτη φάση να ασκηθεί δίωξη στον προπονητή, μετά από μια ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά του κοριτσιού, το οποίο κλείστηκε στον εαυτό του και δεν ήθελε να συνεχίσει το τένις.

 

 

Αναζητούν περισσότερα στοιχεία οι αστυνομικοι

Το κινητό τηλέφωνο, το tablet και ο υπολογιστής του 34χρονου έχουν αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για διερεύνηση, ενώ αναμένεται να ζητηθεί και η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων ταυτότητας του προπονητή, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα που θα μιλήσουν στις αρχές.

Όπως αναφέρον αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., η ζωή του περιστρεφόταν μόνο γύρω από τα ανήλικα κορίτσια, τα οποία προπονούσε και μάλιστα ταξίδευε μαζί τους για 2-3 ημέρες με αφορμή τουρνούα τένις, τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Ερωτικές φωλιές κοντά σε γήπεδα για να πηγαίνει τις μαθήτριες

Ο 35χρονος νοίκιαζε διαμερίσματα σε μικρή απόσταση από τα γήπεδα όπου γίνονταν οι προπονήσεις για να πηγαίνει τις μαθήτριες... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ