Eva Longoria, Salma Hayek & Miley Cyrus στο LACMA gala: Λαμπερή βραδιά - εντυπωσιακά outfits (φωτό & βίντεο)

Με παρουσιαστές τον Leonardo DiCaprio και την Eva Chow

Αυτό το Σάββατο 6 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το δέκατο γκαλά LACMA στην Πόλη των Αγγέλων, με πολλά αστέρια της showbiz να δίνουν το παρών, φορώντας εντυπωσιακά outfits.

Το γκαλά διοργάνωσε το Μουσείο Τέχνης της Κομητείας του Λος Άντζελες με χορηγό τον ιταλικό οίκο Gucci και τιμώμενο πρόσωπο για φέτος τον σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ. 

Επίσης στο επίκεντρο βρέθηκαν και οι ζωγράφοι των πορτρέτων της Μισέλ και του Μπαράκ Ομπάμα, Έιμι Σέραλντ και Κεχίντε Γουάιλι, ενώ όπως αναφέρει το elle.fr.com επικαλούμενο το «Variety», οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν τις δύο εκθέσεις, «Black American Portraits» και «The Obama Portraits Tour», που εγκαινιάστηκαν για την περίσταση.

 

 

 

 

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν ο ηθοποιός Leonardo DiCaprio και η σχεδιάστρια μόδας Eva Chow, ενώ ανάμεσα σε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν η ηθοποιός Eva Longoria, η οποία φόρεσε ένα ασύμμετρο φόρεμα με παγιέτες, αλλά και η Salma Hayek, η οποία επέλεξε ένα στράπλες φόρεμα, επίσης με παγιέτες.

Ακόμα είδαμε την πρωταθλήτρια του τένις Serena Williams με μαύρο φουστάνι και δαντελένια γάντια, την Miley Cyrus με φλοράλ κοστούμι Balenciaga και ασορτί μπότες μέχρι τους μηρούς, ενώ η Paris Hilton ήταν ντυμένη με ένα μάξι λευκό φόρεμα, το οποίο θύμιζε νυφικό - και όντως παντρεύεται τον αγαπημένο της σε λίγο καιρό!

Παρευρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων οι Billie Eilish, Dakota Johnson, Jared Leto, Elle Fanning και Hailey Baldwin. Ο ράπερ Lil Nas X προκάλεσε σάλο φορώντας ένα κίτρινο κοστούμι με ροζ πουπουλένια μανίκια.

Η Olivia Wilde, πάλι επέλεξε ένα φόρεμα με παγιέτες και μια κόκκινη πεταλούδα, που έφερε την υπογραφή του Alessandro Michele για την Gucci.

Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα outftis των διασήμων:

HAILEY BALDWIN

 

 

JARED LETO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⨺ (@letogucci)

 

 

JODIE TURNER-SMITH

 

 

KIRSTEN DUNST

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

 

OLIVIA WILDE

 

 

PARIS HILTON

 

 

LIL NAS X

 

 

MILEY CYRUS

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

CHARLI D'AMELIO

 

 

DIANE KEATON

 

 

ELLE FANNING

 

 

EVA LONGORIA

 

 

SALMA HAYEK

 

 

SERENA WILLIAMS

 

 

BILLIE EILISH

DAKOTA JOHNSON

Εσάς ποιο outfit σας εντυπωσίασε πιο πολύ και σε ποιο θα δίνατε τον χαμηλότερο βαθμό;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ