Απόβαση μοντέλων στη Μύκονο: Οι καλλονές του γερμανικού Next Top Model έφτασαν στο νησί (βίντεο)

Tα γυρίσματα θα διαρκέσουν δέκα ημέρες

Μοντελο-θύελλα μες στον Νοέμβρη στην Μύκονο που θα μετατραπεί σε μια απέραντη πασαρέλα. Οι κούκλες του γερμανικού Next Top Model κατέφθασαν στο νησί των Ανέμων όπου θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα για τις ανάγκες του reality μόδας.

Η κάμερα του Mykonos Live TV ήταν παρούσα κατά την άφιξη των όμορφων κοριτσιών στην Μύκονο. Τα μοντέλα και τα μέλη της παραγωγής - 150 άτομα στο σύνολό τους - ταξίδεψαν στο νησί των Ανέμων με ναυλωμένη πτήση της Αegean από την Αθήνα και στο αεροδρόμιο τούς περίμεναν δύο πούλμαν και τρία VIP βανάκια για να τους παραλάβουν.

Η παρουσιάστρια του Germany’s Next Top Model, η εντυπωσιακή Heidi Klum, αναμένεται τις προσεχείς ώρες στην Μύκονο, ενώ παραμένει άγνωστο αν οι δύο διάσημοι guest κριτές της εκπομπής, η σούπερ σταρ της ποπ Kylie Minogue και ο σχεδιαστής Jean Paul Gaultier, θα δώσουν το παρών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα γυρίσματα θα διαρκέσουν δέκα ημέρες και θα πραγματοποιηθούν στα πιο διάσημα σημεία του νησιού σε αγαστή συνεργασία με τον δήμο Μυκόνου, ο οποίος φρόντισε ήδη να φρεσκάρει με λεύκο χρώμα τα σκαλιά στην περιοχή των Μύλων και να διευκολύνει την παραγωγή του σώου.

Δείτε επίσης: Το je t’aime της Heidi Klum στο κέντρο της Αθήνας με τον 32χρονο σύζυγό της - στην Ελλάδα το 48χρονο topmodel (φωτό & βίντεο)

Το Germany’s Next Top Model προβάλλεται στο κανάλι ProSieben και το παρακολουθούν τρία εκατομμύρια τηλεθεατές, γεγονός που θα αποτελέσει τεράστια διαφήμιση για το νησί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ