Το je t’aime της Heidi Klum στο κέντρο της Αθήνας με τον 32χρονο σύζυγό της - στην Ελλάδα το 48χρονο topmodel (φωτό & βίντεο)

Για τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Heidi Klum για τις ανάγκες του γερμανικού Next Top Model, ενώ στην Ελλάδα μαζί της είναι και ο 32χρονος σύζυγός της και μουτσικός των Tokio Hotel, Tom Kaulitz.

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε το ζευγάρι στο Θησείο αγκαλισμένο, ενώ σε άλλη εικόνα το διάσημο μοντέλο - που παρεμπιπτόντως ήταν ξυπόλητη! - είχε γύρει το κεφάλι της στον ώμο του αγαπημένου της.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 

 

Όπως θα δείτε το topmodel φοράει ένα υπέροχο outfit σε ροδακινί χρώμα, ενώ έχει τα μαλλιά της κάτω.  Να σημειωθεί ότι η Γερμανίδα καλλονή είναι παρουσιάστρια του γερμανικού Next Top Model, ενώ βρίσκεται επίσης στην κριτική επιτροπή μαζί με την Κάιλι Μινονγκ και Ζαν Πολ Γκοτιέ.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν αποθανάτισε την Heidi Klum στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Ζάππειο, όπου και βρέθηκε για τα γυρίσματα του ριάλιτι μοντέλων.

 

 

Παράλληλα η κάμερα του MEGA και εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» εξασφάλισαν μοναδικά πλάνα απο τα γυρίσματα του γερμανικού NTM στη χώρα μας.

 

 

Επόμενος προορισμός είναι η Μύκονος, με το μοντέλο να έχει δημοσιεύσει στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο είναι αγκαλιά με τον αγαπημένο της σε κάποιο πλοίο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

«Είσαι έτοιμος;» την ακούμε να λέει στον Tom Kaulitz, σε ένα δεύτερο βίντεο που δημοσίευσε στα social media. 

Η Heidi Klum και ο κατά 17 χρόνια νεότερος σύζυγός της παντρεύτηκαν το 2019. Μάλιστα το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει τον γάμο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για τουλάχιστον 5 μήνες. Σχεδόν τρία χρόνια αργότερα οι δυο τους δείχνουν ότι παραμένουν ερωτευμένοι!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Δείτε όλες τις φωτογαρφίες από τα γυρίσματα του γερμανικού NTM στην Ελλάδα στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ