Christine Lagarde: Το ασύγκριτο στυλ της διασημότερης power woman - ταγιέρ, φουλάρια, φορέματα (φωτό & βίντεο)

Τι φόρεσε τα τελευταία 2 χρόνια

Η διασημότερη και πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο είναι Γαλλίδα. Η Christine Lagarde έκλεισε δύο χρόνια ως επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αφού άφησε εποχή στο πόστο της γενικής διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στη Νέα Υόρκη και προηγουμένως χρημάτισε υπουργός οικονομικών της Γαλλίας.

Σήμερα δεν θα επικεντρωθούμε στα επιτεύγματα της ως topwoman, στους παγκόσμιους οργανισμούς που διαχειρίζονται τα οικονομικά κρατών και ηπείρων, αλλά στο αμίμητο στυλ της.

Ως γνήσια Γαλλίδα έχει απογειώσει το office look με ταγιέρ 8 στις 10 φορές και φουλάρια 9 στις 10 φορές που ντύνεται. 

Φωτογραφίες: Instagram - christinelagarde

 

Οι φούστες της έχουν πάντα το ίδιο μήκος λίγο πάνω από το γόνατο φορέματα ,ταγιέρ η παντελόνια ,που φοράει σπάνια,  αναδεικνύουν το καλλίγραμμο λεπτό και ψηλό σώμα της. 

Σήμα κατατεθέν τα ταγιέρ Chanel με το μπουκλέ ύφασμα χαρακτηριστικό αξεσουάρ τα μακριά φουλάρια σε όλα τα χρώματα από πολυτελή υφάσματα συμπληρώνουν σαν είδος γυναικείας γραβάτας την εμφάνιση της.

Δεν διστάζει δε να φορέσει σκουλαρίκια που πολλές φορές έχουν το ίδιο χρώμα με το χρώμα του μαντηλιού της.

Φωτογραφίες: Instagram - christinelagarde

Για τις επίσημες συναντήσεις της με άλλους αξιωματούχους επιλέγει όλες τις αποχρώσεις του γκρι τονίζοντας όμως πάντα με κάποιο έντονο foulard  την μονοτονία του χρώματος που ασφαλώς ταιριάζει και με τα μαλλιά της τα οποία ουδέποτε έβαψε από τότε που άσπρισαν.

Μία σειρά πέρλες σπανίως «εμφανίζονται» στο λαιμό της ενώ παρά το ύψος της προτιμά τα ψηλά τακούνια και είναι πιστή στις τσάντες του άλλου εμβληματικού γαλλικού οίκου με δερμάτινα Hermes. 

Φωτό: Instagram - christinelagarde

Η αλήθεια είναι πως διαθέτει άψογες γάμπες εξού και της προβάλλει όταν κάθεται σταυροπόδι ενώ σε μερικές πιο εξωτικές εμφανίσεις της την έχουμε δει με το βαθύ μωβ για μεταξωτά ensemble.

Χαρακτηριστικά είναι και τα σοφιστικέ γυαλάκια της ενώ πάντα στο αριστερό χέρι φοράει ένα ακριβό ρολόι Cartier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η coiffure της παραμένει πάντα κοντό περιποιημένο μαλλί ενώ το μακιγιάζ της είναι πάντα πολύ ελαφρύ και με επίκεντρο ένα ανοιχτό κραγιόν λίγη μάσκαρα φον ντε τεν και πούδρα χωρίς να βάλει ποτέ σκιές στα μάτια της.

Η Christine Lagarde φροντίζει να επιλέγει την γκαρνταρόμπα της ασορτί με τις τοπικές συνήθειες και παραδόσεις όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό.

Φωτογραφίες: Instagram - christinelagarde

Ένα είναι βέβαιο ότι αυτή η δυνατή γυναίκα της εξουσίας είναι πάντα περιποιημένη, stylish με διακριτική θηλυκότητα, elegance και κοσμοπολίτικο αέρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ