Ο Harry Styles μπροστά σε χιλιάδες κόσμου: «Τι θα ήθελες να πεις στη μητέρα σου; - Η Lisa είναι γκέι» (βίντεο)

Βοήθησε μια θαυμάστριά του

Ο Βρετανός pop star Harry Styles βοήθησε μια θαυμάστριά του να αποκαλύψει την σεξουαλική της ταυτότητα στην μητέρα της και όλα αυτά την ώρα που βρισκόταν στην σκηνή, σε ένα κατάμεστο στάδιο το Μιλγουόκι των ΗΠΑ, στα πλαίσια της Love On Tour περιοδείας του

Ειδικότερα το βράδυ της Τετέρτης στη συναυλία του - όπου σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - το πρώην μέλος των One Direction είδε στο πλήθος ένα κορίτσι που κρατούσε ψηλά ένα πλακάτ στο οποίο έγραφε: «Η Μαμά μου είναι στο τμήμα 201 (του σταδίου). Βοήθησέ με να κάνω coming out».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Η 23χρονη McKinley McConnell στεκόταν κοντά στη σκηνή όταν ο τραγουδιστής γύρισε το μικρόφωνο προς το μέρος της και τη ρώτησε: «Τι θα ήθελες να πεις στη μητέρα σου;». «Θες να της το πω;  Μπορώ να πω εδώ. Ναι, κανένα πρόβλημα, ένα δευτερόλεπτο.»

 

Όταν πήρε λοιπόν το οκ από τη νεαρή κοπέλα γύρισε και είπε «η Lisa είναι γκέι» με αποτέλεσμα οι θαυμαστές του να αρχίσουν να χειροκροτούν και να ζητωκραυγάζουν, ενώ η μητέραα της φοιτήτριας λεστελνε φιλιά στην κόρη της

Η  McConnell είπε αργότερα στο NBC πως καθόταν σε διαφορετικές θέσεις με τη μητέρα της γιατί έκλεισαν τα εισιτήρια κυριολεκτικά την τελευταίο στιγμή. «Ήμουν τυχερή που βρήκα ένα εισιτήριο μπροστά στη σκηνή για μένα. Ξέρω τη μαμά μου δεν θα ήταν έτοιμη για αυτό» είπε.

«Σε ευχαριστώ που δημιούργησε ένα ασφαλές περιβάλλον για μένα. Ευχαριστώ που με άφησες να ωριμάσω μαζί σου, ως θαυμάστρια. Ευχαριστώ που με βοήθησε να μάθω ποια πραγματικά είμαι. Σε ευχαριστώ» έγραψε αργότερα η κοπέλα απευθυνόμενη στον Harry Styles.

Οι συναυλίες του Styles έχουν γίνει κάτι σαν ένας ασφαλής χώρος για τους νέους της LGBTQ κοινότητας, θαυμαστές του: Τον περασμένο μήνα, ο τραγουδιστής βοήθησε μια νεαρή γυναίκα με το όνομα Lexi να εμφανιστεί ως αμφιφυλόφιλη στο show του στο Mohegan Sun Arena του Κονέκτικατ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ