Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

George Clooney: "Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών μας - Βάζετε τη ζωή τους σε κίνδυνο" (φώτο)

Ο διάσημος ηθοποιός με ανοιχτή επιστολή στα ΜΜΕ ζητά να μην δημοσιεύονται φωτογραφίες των δίδυμων παιδιών του γιατί λόγω της δουλειάς της Αμάλ μπορεί να μπαίνει η ζωή τους σε κίνδυνο

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απηύθυνε έκκληση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα πρόσωπα των παιδιών του, ηλικίας 4 ετών, υπογραμμίζοντας τους φόβους του ότι οι δημόσιες φωτογραφίες θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Ο Κλούνεϊ, ο οποίος έχει αποκτήσει δίδυμα με τη σύζυγό του, τη δικηγόρο προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αμάλ Κλούνεϊ, αναφέρει σε μια ανοικτή επιστολή προς τα ΜΜΕ πως έχει αποδεχθεί ότι «συχνά αδιάκριτες φωτογραφίες» αποτελούν μέρος του τιμήματος που θα έπρεπε να πληρώσει όντας διάσημος.

«Τα παιδιά μας δεν προχώρησαν σε τέτοιου είδους δέσμευση», τονίζει ο τιμηθείς με βραβείο Όσκαρ ηθοποιός, στην επιστολή που δημοσιεύτηκε αργά χθες το βράδυ.

Ο 60χρονος Κλούνεϊ είπε πως η εργασία της συζύγου του, στο πλαίσιο της οποίας χρειάζεται, μεταξύ άλλων, να αντιταχθεί σε εξτρεμιστικές οργανώσεις, σημαίνει πως το ζευγάρι πρέπει να λαμβάνει προφυλάξεις για να κρατήσει ασφαλή την οικογένειά του.

«Δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, εάν κάποια έκδοση δημοσιεύει τα πρόσωπά τους στο εξώφυλλο.

Δεν πουλήσαμε ποτέ ούτε μια φωτογραφία των παιδιών μας, δεν έχουμε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν έχουμε αναρτήσει ποτέ φωτογραφίες, διότι αν το κάναμε αυτό, θα έθετε τη ζωή τους σε κίνδυνο».

«Δεν πρόκειται για έναν παρανοϊκό κίνδυνο, αλλά για θέματα του πραγματικού κόσμου, με συνέπειες πραγματικού κόσμου», τονίζει ο Αμερικανός πρωταγωνιστής, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Αμάλ Κλούνεϊ έχει αναλάβει μεταξύ άλλων την υπεράσπιση θυμάτων θηριωδιών στο Ιράκ και έχει εργαστεί με τα Ηνωμένα Έθνη σε έρευνες για τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ