Τραγωδία στο Λουξεμβούργο: Νεκρή 33χρονη Ελληνοβελγίδα - Έπεσε σε γκρεμό όταν πήγε να βγάλει selfie (φωτό)

Ήτανα ταξίδι με τον σύζυγό της... 

Μια selfie κόστισε τη ζωή στην 33χρονη Ελληνοβελγίδα Ζωή Σνοκς, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (04/11). 

Η Κρητικιά έπεσε από γκρεμό ύψους 30 μέτρων αφού πόζαρε για μια selfie κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τον σύζυγό της,. 

Όπως έγινε γνωστό έπεσε στον ποταμό Ourthe και λίγο αργότερα το σώμα της ανασύρθηκε από μια ομάδα διασωστών.

 

 

 

Ο σύζυγός της, ο Joeri Janssen, τον οποίο παντρεύτηκε το 2012, είπε ότι οι δυό τους ταξίδεψαν στο συγκεκριμένο μέρος την Κυριακή με το βαν τους. 

 

 

"Από την πανδημία, ήταν το αγαπημένος μας πράγμα να οδηγούμε σε όλη την Ευρώπη με το βαν και να βγάζουμε όμορφες φωτογραφίες", είπε.

 

 

 

 

Το ζευγάρι, που ταξίδευε με τα σκυλιά τους Joy και Ivy,  είχαν προγραμματίσει να επιστρέψουν στο σπίτι τους την ημέρα της τραγωδίας αναφέρει το nyp

 

 

 

 

 

 

«Δεν είδα, ούτε άκουσα τίποτα. Ούτε ένας ήχος, ούτε κραυγές ή φωνές. Σήκωσα το βλέμμα μου και είδα μόνο σκόνη» ανέφερε. «Της τηλεφώνησα παρόλο που ήταν μια κίνηση απελπισίας. Ο γκρεμός είχε βάθος αρκετές δεκάδες μέτρα. Κάλεσα αμέσως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αλλά δεν είχα σχεδόν καθόλου σήμα.

 

 

 

 

 

 

 

Δεν με καταλάβαιναν, παρόλο που μιλάω λίγα γαλλικά» είπε, προσθέτοντας πως έσπευσε στο κοντινό ξενοδοχείο για να ζητήσει βοήθεια. «Η ομάδα διάσωσης δεν μπόρεσε να βρει αμέσως τη Ζωή, είπαν στα γαλλικά, Μετά μου είπαν ότι δυστυχώς η Ζωή ήταν νεκρή, στα γαλλικά πάλι, αλλά κατάλαβα αμέσως τι εννοούσαν», είπε ο άντρας της... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ