My name is Kors - Michael Kors: Ο σχεδιαστής & ο 007 - Η νέα κολεξιόν με άρωμα James Bond (φώτο-βίντεο)

Εκπέμποντας την  ίδια ενέργεια jet-set με τον ίδιο τον James Bond, η  Michael Kors x 007  που αποτελείται από αποσκευές, μαγιό, τσάντες, υποδήματα και πολλά άλλα είναι  μια ολοκληρωμένη capsule συλλογή που μπορεί να σας μεταφέρει εύκολα οπουδήποτε  κι αν οδηγεί η αποστολή σας.

Καθώς εκατομμύρια fans του James Bond  σε όλο τον κόσμο αγκαλιάζουν όλα όσα έχουν σχέση με το διάσημο πράκτορα  μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του No Time To Die, πολλοί θαυμαστές αναζητούν σικ ρούχα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από το πολυαγαπημένο βρετανικό franchise.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Kors (@michaelkors)

Χάρη στον διάσημο σχεδιαστή  Michael Kors, οι θαυμαστές του James Bond που θέλουν εμφανίσεις με στυλ μπορούν να νιώσουν τυχεροί.

Εκπέμποντας την  ίδια ενέργεια jet-set με τον ίδιο τον James Bond, η  Michael Kors x 007  που αποτελείται από αποσκευές, μαγιό, τσάντες, υποδήματα και πολλά άλλα είναι  μια ολοκληρωμένη capsule συλλογή που μπορεί να σας μεταφέρει εύκολα οπουδήποτε  κι αν οδηγεί η αποστολή σας.

Michael Kors Facebook

Michael Kors Facebook

Michael Kors Facebook

Τόσο η Bella Hadid όσο και τη Cindy Bruna που εμφανίζονται στην  εκπληκτική καμπάνια Bond-girl,  ενσωματώνουν τέλεια τη γοητεία και την περιπέτεια που είναι συνώνυμα τόσο με τον Michael Kors όσο και με τη διάσημη σειρά ταινιών.

Michael Kors Facebook

Michael Kors Facebook

Η capsule συλλογή Michael Kors x 007 ακολουθεί τη συναρπαστική συλλογή MKC x 007 του περασμένου μήνα στην οποία είδαμε  την  Naomie Harris (γνωστή και ως Moneypenny στην ταινία ) να πρωτοστατεί στην καμπάνια, με ένα από τα πολυτελή κομμάτια που φοράει στην ταινία.

Michael Kors Facebook

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Tatler το Δεκέμβρη του 2020 , η Naomie Harris που φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού είπε ότι είναι δύσκολο να υποδυθεί αυτό το ρόλο.

Michael Kors Facebook

Michael Kors Facebook

Πρέπει να φανεί συνεπής στην μεγάλη παράδοση των ταινιών Bond, και αυτό είναι τεράστια πρόκληση.

Τόσο η capsule συλλογή Michael Kors x 007  όσο και η  MKC x 007 είναι τώρα διαθέσιμες στο michaelkors.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ