Fashion Icon η βασίλισσα Μάξιμα στο Άμπου Ντάμπι - Οι εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις (φώτο)

Γνωστή για την κομψότητα της η Μάξιμα εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της στο Αμπού Ντάμπι.

Μόλις επέστρεψε από τη Ρώμη, η βασίλισσα Μάξιμα μπήκε ξανά στο αεροπλάνο. Αυτή τη φορά προορισμός τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Koninklijk Huis - Instagram

Ο βασιλιάς Γουλιέλμος‑Αλέξανδρος της Ολλανδίας, έπρεπε να παρεβρεθεί στην έκθεση Dubai World Expo, αυτή την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2021, για να εγκαινιάσει το ολλανδικό περίπτερο.

Η σύζυγος του τον συνόδευσε στο ταξίδι.

Koninklijk Huis - Facebook

 

Αρχικά προγραμματισμένη για  πέρυσι - αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του Covid-19-  αυτή η 35η Παγκόσμια Έκθεση άνοιξε την 1η Οκτωβρίου 2021 με θέμα «Συνδέοντας τα μυαλά. Χτίζοντας το μέλλον».

Καλύπτει τρία επιμέρους θέματα «αειφορία, ευκαιρίες και κινητικότητα». Το περίπτερο της Ολλανδίας έχει σχεδιαστεί «ως ένα κυκλικό κλιματικό σύστημα, ένας βιότοπος, στον οποίο παρουσιάζεται η ολλανδική γνώση και τεχνογνωσία στον τομέα της έξυπνης συλλογής νερού, ενέργειας και τροφίμων», εξήγησε το Παλάτι.

Συνοδευόμενος από την βασίλισσα Μάξιμα ο βασιλιάς της Ολλανδίας, εγκαινίασε το ολλανδικό περίπτερο με μια ομιλία.

Vorsten- Ιnstagram

Koninklijk Huis - Facebook

Στη συνέχεια το βασιλικό ζεύγος επισκέφτηκε το περίπερο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και συζήτησε με πολύ σημαντικούς εκπροσώπους του κράτους που αποτελείται από επτά εμιράτα.

Ο βασιλιάς Γουλιέλμος‑Αλέξανδρος της Ολλανδίας και η βασίλισσα Μάξιμα έφτασαν στο Αμπού Ντάμπι την προηγούμενη ημέρα των εγκαινίων του περιπτέρου.

Το πρόγραμμα του βασιλικού ζεύγους περιελάμβανε συνάντηση του βασιλιά της Ολλανδίας με τον τον διάδοχο του εμιράτου, σεΐχη Mohammed ben Zayed.

 Μάξιμα συζήτησε με τη μητέρα του ,Sheikha Fatima bint Mubarak Al Ketbi.

my_royality_world - Instagram

 

Ο βασιλιάς της Ολλανδίας και η σύζυγος του επισκέφτηκαν επίσης ένα θερμοκήπιο υψηλής τεχνολογίας στο Pure Harvest, το οποίο στη μέση της ερήμου επιτρέπει την καλλιέργεια ντομάτας, φράουλας και σαλάτας σε βιώσιμο τρόπο, αναφέρει η Paris Match.

Queen Maxima Instagram

Γνωστή για την κομψότητα της η Μάξιμα εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της στο Αμπού Ντάμπι.

Κατά την άφιξη της στη χώρα φόρεσε καφέ κλος πουά φόρεμα,zimmermann  και στη συνέχεια ένα κομψό σύνολο με σαλβάρι και καφτάνι.

Την επόμενη μέρα στην έκθεση φόρεσε ένα υπέροχο floral φόρεμα το οποίο συνδύασε με πράσινη ζώνη και μεγάλο πράσινο καπέλο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ