Τα 4 ζώδια που υπολογίζουν κάθε τους κίνηση - σκέφτονται τα πάντα διεξοδικά

Μερικοί περιπλέκουν υπερβολικά τα πράγματα 

Μερικοί άνθρωποι είναι από τη φύση τους ξένοιαστοι και χαλαροί και δεν σκέφτονται πολύ πριν κάνουν κάποια πράγματα στη ζωή τους. Δεν υπεραναλύουν τις καταστάσεις πριν προχωρήσουν σε κάποια κίνηση, διότι απλά «δεν το έχουν».

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και εκείνοι που περιπλέκουν υπερβολικά τα πράγματα σχεδιάζοντας προσεκτικά κάθε βήμα τους.

Δεν χειραγωγούν μόνον ανθρώπους και καταστάσεις, αλλά γενικά είναι πολύ υπολογιστικοί και οξυδερκείς στο κάθε τι.

Παρακάτω θα διαβάσεις ποια είναι, σύμφωνα με το astrology.gr τα 4 ζώδια που σκέφτονται τα πάντα διεξοδικά και δεν προχωρούν ποτέ χωρίς να είναι σίγουροι για κάθε τους κίνηση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί έχουν μια σοφή φλέβα μέσα τους. Δεν εκφράζουν ποτέ ανοιχτά αυτά που χρειάζονται, ωστόσο χειραγωγούν τους άλλους για να κάνουν αυτό ακριβώς που θέλουν, παίζοντας μαζί τους «παιχνίδια τους μυαλού». Είναι τα άτομα που υπολογίζουν με πολλή μεγάλη προσοχή τις κινήσεις που «τους παίρνει» να κάνουν, προκειμένου να επιτύχουν τον εκάστοτε στόχο τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο συχνά θεωρούνται ως οι συναισθηματικοί ανόητοι που δεν μπορούν σε καμία υπόθεση της ζωής τους να πάρουν πρακτικές αποφάσεις οι οποίες να κατευθύνονται από τη λογική. Ωστόσο αυτό δεν είναι απολύτως ακριβές. Όταν χρειαστεί, ο Καρκίνος μπορεί εύκολα να σκεφτεί αβίαστα, να πάρει αποφάσεις και να προβεί σε ενέργειες που θα είναι οι καλύτερες και οι πιο χρήσιμες για αυτόν, και μάλιστα σε βάθος χρόνου! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο επικοινωνιακοί κι αν είναι οι Δίδυμοι, κατά βάθος δεν τους αρέσει καθόλου να εκθέτουν σε άλλα άτομα τους στόχους και τις επιθυμίες τους. Μοιάζουν με τον ταλαντούχο διαγωνιζόμενο ή υποψήφιο που διεκδικεί κάποιο τίτλο ή βραβείο, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός και δεν εκφράζει ανοιχτά τη φιλοδοξία του. Όμως, πριν οι άλλοι προλάβουν να συνειδητοποιήσουν καλά-καλά τι έχει συμβεί, ο Δίδυμος έχει ικανοποιήσει με διακριτικό τρόπο τα όνειρα και τους στόχους του, ξεγελώντας τους πάντες γύρω του!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες, παρά το γεγονός ότι «χάνονται» στο δικό τους ονειρικό κόσμο, κατά βάθος είναι πολύ φιλόδοξοι. Μπορούν να ελέγχουν αποτελεσματικά τους ανθρώπους με το να φαίνονται ανίδεοι, παράλογοι και μη πρακτικοί. Κι όμως δίνουν λάθος εντύπωση. Στην πραγματικότητα, ελέγχουν διεξοδικά τα πράγματα και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να δώσουν σάρκα και οστά στα όνειρά τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ