Κωστής Μαραβέγιας: «Ο γάμος μου ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου» (βίντεο)

Η πρώτη συνέντευξη μετά τον γάμο του με τον Τόνια Σωτηροπούλου

Ο νιόπαντρος Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη, Τάκη Γιαννούτσο το βράδυ της Τρίτης με τον καλλιτέχνη να μιλάει μεταξύ άλλων για την αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάτι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην Ύδρα και έτσι ο Μαραβέγιας ρωτήθηκε για το αν θα ακολουθήσει και θρησκευτικός, με τον ίδιο να απαντά: «Ένας γάμος φτάνει. Αν πας για δεύτερο ρισκάρεις να γίνει κάτι διαφορετικό. Γενικότερα καλό είναι να παντρεύεσαι μια φορά. Αυτός είναι ο σκοπός».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraveyas (@maraveyas)

Δεν ήταν κάτι σχεδιασμένο καιρό πριν. Έγινε σε ένα τριήμερο στην Ύδρα. Στο ίδιο μέρος που μέναμε και αγαπήσαμε, παντρευτήκαμε. Πολύ σύντομα το αποφασίσαμε.

Παραδοσιακή πρόταση γάμου έγινε. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες. Ήταν με ένα τραγούδι που μας συνδέει, με πολύ χιούμορ. Το νυφικό δεν το είδα πριν από τον γάμο. Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί είμαι ευσυγκίνητος.

Ήταν μια στιγμή γεμάτη αγάπη και σηματοδοτεί μια νέα εποχή. Αυτό που είναι συγκινητικό είναι ότι αισθάνεσαι όπως την πρώτη φορά που βγήκες με τον άνθρωπό σου. Είναι αυτή η εικόνα. Η συνάντηση είναι η απόλυτη ευτυχία των ανθρώπων. Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου» είπε ακόμα στην εκπομπή της ΕΡΤ1.

Ακόμα αποκάλυψε ότι ο Πάνος Μουζουράκης έμαθε ότι για τον γάμο μόλις τρεις μέρες πριν γίνει, αφού το ζευγάρι προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό.

Όσο για το όταν είδε το πρώτο μήνυμα που του έστειλε η Σωτηροπούλου ο Μαρεβέγιας είπε «υπάρχει θεός»!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ