Θηρίο: ''Ήμουν 240 κιλά χοντρός, φίλε Ξιαρχό - Νιώθω γ@μ@τος'' (φωτό)

Δείτε την -όλο νόημα- ανάρτησή του. 

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε ο Τάσος Ξιάρχο, ο γνωστός influencer και χορογράφος, όταν πριν λίγες ημέρες ανέβασε βίντεο στο Instagram του, όπου χλεύαζε μια κοπέλα για τα κιλά της αλλά και για το μπλουζάκι που φορούσε. 

Τόσο οι celebrities, όσο και απλός κόσμος που τον ακολουθούσε ξέσπασαν στα social media, ενώ κύμα συμπαράστασης έλαβε η Μαίρη, η κοπέλα που δέχτηκε το bullying. 

Ένας από τους διάσημους που θέλησε να τοποθετηθεί και να μιλήσει για το θέμα είναι ο Κωνσταντίνος Δρακούλας ή αλλιως Θηρίο. 

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ο γνωστός ράπερ κατακεραυνώνει τον χορογράφο. Συγκεκριμένα γράφει: '' Αγαπητέ φίλε, Εσυ που έλεγες πως σε λένε λουγκρα, αδερφή και πρεζακια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει "η μάνα σου" όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσυ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού επειδή είναι παχουλή!

 

 

Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου!

Ξέρεις γιατί αρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γαματος και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα!

Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν!

Καλή προσγείωση φίλε!''. 

Παλαιότερα σε συνέντευξή του ο ράπερ είχε πει πως αποφάσισε να κάνει επέμβαση, η οποία ονομάζεται γαστρικό «μανίκι», προκειμένου να τα χάσει γιατί θα είχε πρόβλημα υγείας. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ