Συγκινεί ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης - ''Θα ζει πάντα στο μυαλό, στην ψυχή & στις καρδιές μας''

Σήμερα ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης, ευχαριστεί όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του. 

Ήταν 25 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12:04 , όταν η Φώφη Γεννηματά άφησε την τελευταία της πνοή στον «Ευαγγελισμό» μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. 

Η Φώφη Γεννηματά νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τις 12 Οκτωβρίου. 25 Οκτωβρίου έσβησε το χαμόγελο της γενναίας πολιτικού που αγαπήθηκε από τον κόσμο. 

 

 

 

 

Πλήθος κόσμου από τον πολιτκλο χώρο αλλά και η αγαπημένη της οικογένεια, τα τρία πανέμορφα παιδιά της και ο σύζυγός της, την αποχαιρέτησαν την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου που τελέστηκε η κηδεία της. 

Λίγες ημέρες μετά την κηδεία, ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης, που τόσο αγάπησε, με ένα σπαρακτικό μήνυμα θέλει να ευχαριστήσει όσους βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφει : '' Είστε χιλιάδες αυτοί που σταθήκατε στο πλευρό μας. Που απαλύνατε τον πόνο μας για το χαμό της Φώφης.

Με την παρουσία σας, τα μηνύματα σας, τα ζεστά σας λόγια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο.

Εμείς, η οικογένεια της, αισθανόμαστε μεγάλη ευγνωμοσύνη και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το παν για να μην ξεχαστεί η Φώφη Γεννηματά που αγαπήσαμε και μας αγάπησε.

 

 

Η Φώφη, η σύζυγος, η μητέρα που μόνο αγάπη και στοργή είχε για μας. Η Φώφη Γεννηματά που μπήκε στην πολιτική και έφυγε από την πολιτική με ανθρωπιά και χαμόγελο.

Που νοιαζόταν για όλους. Που πίστευε σε μια πολιτική με ανθρώπινο πρόσωπο .

Γι' αυτό ο χαμός της συγκίνησε τόσο όλη την Ελλάδα. Γι' αυτό θα ζει πάντα στο μυαλό, στην ψυχή και στις καρδιές μας''.

 

 

Λίγες ημέρες νωρίτερα  άλλαξε τη φωτογραφία του στο facebook, ανεβάζοντας την Φώφη Γεννηματά με τον πατέρα της Γεώργιο .

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ