Η Lady Gaga ολόγυμνη στην Vogue ή ντυμένη με τουαλέτες - υπερπαραγωγή (φωτό)

Λίγο πριν την πρεμιέρα του  House of Gucci

Με διπλό εξώφυλλο στην ιταλική και βρετανική Vogue η Lady Gaga φωτογραφήθηκε εντελώς γυμνή, αλλά και με τουαλέτες - υπερπαραγωγή, λίγο πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας House of Gucci.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την βραβεύση με Όσκαρ για την ταινία "A Star is Born" η διάσημη τραγουδίστρια υποδύεται, στη βιογραφική ταινία του Ridley Scott, την κοσμική και αργότερα ,'"Μαύρη χήρα" Patrizia Reggiani σε μία ιστορία για τα γεγονότα  που οδήγησαν στην δολοφονία του Maurizio Gucci.

Instagram/britishvogue -  photographed by Steven Meisel

Instagram/ladygaga -  photographed by Steven Meisel

Η καλλιτέχνης λοιπόν ποόζαρε στον φακό του του Αμερικανού φωτογράφου Στίβεν Μέισελ, ενώ σύμφωνα με ανάρτηση στο Instagram της British Vogue είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που η βρετανική και η ιταλική έκδοση του γνωστού περιοδικού «μοιράζονται» στο εξώφυλλό τους κάποιον star.

Να σημειωθεί ότι κάτι αντίστοιχο είχε γείνει με την Adele που είχε  γίνει εξώφυλλο ταυτόχρονα σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία. Η Lady Gaga θα φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue για τον μήνα Νοέμβριο, ενώ στη βρετανική Vogue για τον μήνα Δεκέμβριο.

 

 

«Συνέβη σε εμένα και τώρα θα πρέπει ίσως να συνταξιοδοτηθώ ή κάτι τέτοιο. Πράγματι αυτό το φθινόπωρο πέρασα λίγες ώρες για τη Βρετανική και την ιταλική Vogue με αυτό το ευγενικό, περίεργο, διάσημο, γοητευτικό πλάσμα, τη Lady Gaga.

Μιλήσαμε για το House of Gucci και τους τρόπους που την οδήγησαν σε αυτήν τη “γλυκιά τρέλα”. Ασταμάτητη επαγγελματική τελειότητα. Ευχαριστώ Gaga!» ανέφερε ο δημοσιογράφος Ζιλ Χάτερσλεϊ για την συνέντευξη που έκανε με την πρωταγωνίστρια του House of Gucci.

Instagram/britishvogue -  photographed by Steven Meisel

Instagram/britishvogue -  photographed by Steven Meisel

Instagram/britishvogue -  photographed by Steven Meisel

Instagram/britishvogue -  photographed by Steven Meisel

Instagram/britishvogue -  photographed by Steven Meisel

Instagram/vogueitalia -  photographed by Steven Meisel

Σε μια από τις φωτογραφίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λοιπόν την βλέπουμε να ποζάρει ολόγυμνη, ενώ σε άλλες φοράει φαντασμαγορικές haute couture δημιουργίες, που φέρουν μεταξύ άλλων την υπογραφή διάσημων οίκων μόδας όπως Schiaparelli και Chanel, αλλά και κοσμήματα Tiffany And Co και Bulgari.

Το τρέιλερ της ταινίας House of Gucci

«Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που άρχισα να δουλεύω πάνω σε αυτό (σ.σ. την ταινία House of Gucci) (...) και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής και διαφανής: Έζησα ως εκείνη για ενάμιση χρόνο. Και μιλούσα με προφορά για εννέα μήνες. Δεν έσπασα ποτέ. Έμεινα μαζί της.» είπε μεταξύ άλλων η Lady Gaga στην συνέντευξή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ