Ποια είναι η νέα πρέσβειρα της Estée Lauder; Η Adut Akech θα καθιερωθεί ως σύμβολο ομορφιάς της γενιάς της – Κατάγεται από το Σουδάν & είναι μια κούκλα (φώτο)

Η Adut Akech περιέγραψε την ευκαιρία ως ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα

Το διεθνές brand ειδών περιποίησης και μακιγιάζ Estée Lauder όρισε το γνωστό μοντέλο Adut Akech, ως παγκόσμια πρέσβειρά του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adut Akech Bior (@adutakech)

Η Adut Akech εμφανίζεται από αρχές Ιουλίου, στις διαφημιστικές καμπάνιες μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση, σε έντυπα και σε καταστήματα.

O Stéphane de La Faverie, πρόεδρος του ομίλου, The Estée Lauder Companies ανέφερε σε δήλωση του: «H Adut είναι ένα μία από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές σταρ της μόδας. Πιστεύουμε ότι η απίστευτη ιστορία, η προσωπικότητά της και η ομορφιά της θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να εμπνέουμε και να επικοινωνούμε με τους καταναλωτές μας και να την καθιερώσουμε ως σύμβολο ομορφιάς της γενιάς της».

Η Adut Akech περιέγραψε την ευκαιρία ως ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. «To brand Estée Lauder έχει μια τόσο καταπληκτική κληρονομιά και η ιστορία της Estée Lauder συνεχίζει να αποτελεί έμπνευση για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Όπως και εγώ, ελπίζω να εμπνεύσω τα κορίτσια παντού να μην σταματήσουν να ακολουθούν τα όνειρά τους», δήλωσε το μοντέλο με καταγωγή από το Νότιο Σουδάν και την Αυστραλία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ