Βασίλης Λεβέντης: Το συγκινητικό post του γιου του για τα 70ά του γενέθλια - συνεχίζει να δίνει μάχη στη ΜΕΘ (φωτό)

Νοσηλεύεται εδώ και 39 ημέρες...

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα του Βασίλη Λεβέντη ο γιος του Μάριος Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, όπου και δίνει μάχη με τον κορωνοϊό, εδώ και 39 ημέρες.

Σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης γιορτάζει τα 70 του χρόνια με τον γιο του να γράφει στο Facebook: «Μια ευχή έχω για τη σημερινή ημέρα γενεθλίων σου. ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. Μας λείπεις, σε περιμένουμε σπίτι και σε αγαπάμε πολύ.Χρόνια πολλά πατέρα».

Στην φωτογραφία που μοιράστηκε τους βλέπουμε και τους δύο μαζί να περπατούν στους διαδρόμους της Βουλής.

Η περιπέτεια υγείας του Βασίλη Λεβέντη, σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει η σύζυγός του ξεκίνησε στις 17 του μήνα (σ.σ. Σεπτεμβρίου). «Πήγε στον Ευαγγελισμό, έκανε το τεστ και τον ενημέρωσαν μετά πως ήταν θετικό. Προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω με την καθοδήγηση των γιατρών» είχε πει η Αναστασία Μεντεσίδου, μιλώντας στον Alpha και το «Tlive», με την ίδια να εξηγεί ακόμα γιατί ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν έκανε το εμβόλιο κατά της covid.

«Δεν το είχε κάνει, το παρέτεινε γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών» είχε αναφέρει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ