Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 6χρονο κοριτσάκι που έπεσε από τον 4ο όροφο - Προσγειώθηκε πάνω σε άνθρωπο (βίντεο)

Πέρασε ένας γιατρός και του έκανε μαλάξεις

Ένα εξάχρονο κοριτσάκι έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στο Κορδελιό, στη Θεσσαλονίκη.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 13.00 το μεσημέρι της Τρίτης όταν το παιδί  πήγε να πάει την ομπρέλα του που ήταν κρεμασμένη στα κάγκελα του μπαλκονιού και έπεσε κάτω.

Τις λεπτομέρειες του περιστατικού περιέγγραψε στο ThessToday.gr εργαζόμενη στη λαϊκή αγορά που βρίσκεται κάτω από την πολυκατοικία.

«Εγώ εκείνη τη στιγμή πουλούσα και ακούω ξαφνικά έναν θόρυβο. Γυρνάω και βλέπω το μωρό να πέφτει. Πήγα από κοντά. Το μωρό ήταν αναίσθητο. Είχαν γυρίσει τα μάτια του επάνω, έβγαζε αίμα, έβγαζε εμετό, δεν έπαιρνε ανάσες και ξαφνικά από θαύμα πέρασε ένας γιατρός και του έκανε μαλάξεις. Το μωρό έπεσε πάνω σε έναν παππού. Αν δεν έπεφτε θα είχε ανοίξει το κεφάλι του».

Μάλιστα η μητέρα του παιδιού έλειπε από το σπίτι. «Η μητέρα του είχε πάει να πάρει το άλλο της παιδί από το νηπιαγωγείο. Το μωρό είχε πάει να πάρει την ομπρέλα του που ήταν κρεμασμένη στο μπαλκόνι και έπεσε από εκεί».

Το 6χρονο κοριτσάκι έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και σύμφωνα με τις πρώτες πληρφορίες η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή. Στο σημείο έσπευσε η ΕΛΑΣ προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια της πτώσης του παιδιού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ