Θεσσαλονίκη: Ποια ήταν η 42χρονη ποδηλάτισσα που παρέσυρε το φορτηγό - Mαραθωνοδρόμος με διακρίσεις (φωτό)

Παρασύρθηκε από φορτηγό ενώ πήγαινε στη δουλειά της...

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Θεσσαλονίκη με μια ποδηλάτισσα να χάνει την ζωή της, αφού παρασύρθηκε από φορτηγό, στην περιοχή της Τούμπας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 42χρονη γυναίκα υπέκυψε τα τραύματά της και άφησε την τελευταία της πνοή λίγο πριν τις 9.

Το ΕΚΑΒ μόλις παρέλαβε την πολυτραυματία 42χρονη τη διασωλήνωσε μέσα στο όχημα, καθώς είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ πολύ σοβαρό τραύμα έφερε και στο πόδι αναφέρει το thesstoday.gr.

 

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 8 το πρωί ο οδηγός του φορτηγού παρέσυρε την 42χρονη ποδηλάτισσα, όταν επιχείρησε να στρίψει επί της Λαμπράκη στο ύψος της Αγίου Δημητρίου.

Η γυναίκα εγκλωβίστηκε κάτω από τις ρόδες του οχήματος, ενώ, για τον απεγκλωβισμό της, χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 

 

 

 

Ποια ήταν η άτυχη ποδηλάτισσα 

Η άτυχη 40χρονη είχε πτυχίο στο Οικονομικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές MSc in Management στο Πανεπιστήμιο του Bath στην Αγγλία και προϋπηρεσία στον τραπεζικό τομέα ως στέλεχος στη λιανική τραπεζική.

Η Δήμητρα Ιορδανίδου, σύμφωνα με συνεργάτες της, αποτελούσε έναν από τους πυλώνες της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας από την ίδρυσή της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην ιστοσελίδα της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, πριν βάλει τα ρούχα της δουλειάς και «πολύ πριν οι περισσότεροι από εμάς ξυπνήσουμε για να πάμε στη δουλειά μας, η Δήμητρα έχει ήδη ξεκινήσει τη προπόνησή της από τις 5:30 τα χαράματα στους άδειους δρόμους της πόλης αφοσιωμένη στο άλλο καθήκον της, την προπόνηση. Ακόμη και τα Σαββατοκύριακα που συνήθως ένας εργαζόμενος τα έχει για να ξεκουραστεί. Το προπονητικό πλάνο ενός μαραθωνοδρόμου είναι αυστηρό και δεν δικαιολογεί απουσίες. Όπως και δικαιολογίες».

Facebook/Dimitra Iordanidou

Με δύο φορές 3η πανελλήνια θέση και δύο φορές 4η πανελλήνια θέση στον Μαραθώνιο της Αθήνας και έχοντας εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους διεθνείς μαραθωνίους της Στοκχόλμης και του Ναγκάνο στην Ιαπωνία, η Δήμητρα Ιορδανίδου έχει γράψει την δική της ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό.


Είχε αγωνιστεί με τέσσερα διαφορετικά σωματεία. Αρχικά με τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια με τον ΓΑΣ Κουφαλίων Θεσσαλονίκης, με τον Ηρακλή και φέτος με τον Τρίτωνα Θεσσαλονίκης. Μόνον δυο αθλήτριες συλλόγων της Μακεδονίας-Θράκης έχουν επιτύχει μέχρι σήμερα καλύτερες επιδόσεις στον Μαραθώνιο της Αθήνας από τη Δήμητρα Ιορδανίδου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ