Τάσος Ξιάρχο: Όλοι οι παρουσιαστές των εκπομπών με ριγέ - Η νέα φωτό της Μαίρης, της κοπέλας που χλεύασε

Το «κορίτσι με τα ριγέ» λέει δημόσια «ευχαριστώ»... 

Ένας σάλος έχει προκληθεί μετά το βίντεο που ανέβασε  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και στο οποίο κορόιδευε μία νεαρή κοπέλα για τα κιλά της, ο Τάσος Ξιαρχό.

Στα social media πολλοί χρήστες στράφηκαν εναντίον του, ενώ την ίδια ώρα δεν ήταν λίγοι και οι celebrities που έκαναν αναρτήσεις με αφορμή τα post του χορογγράφου. 

Το θρίλερ με την απόπειρα αυτοκτονίας και την εξαφάνιση του Τάσου Ξιαρχό

Σημειώνεται ότι αργά το απόγευμα της Δευτέρας ο Τάσος Ξιαρχό μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Νωρίτερα ο χορογράφος είχε εξαφανιστεί με την αστυνομία και τον πατέρα του να τον αναζητούν. 

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Tik Tok, την οποία και κατέβασε μετά έγραψε: «Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή.

 

Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη».

Τώρα ο Τάσος Ξιαρχό παραμένει στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και σύμφωνα με το Open, έχει υποβληθεί προληπτικά σε εξετάσεις ώστε να βεβαιωθούν οι γιατροί πως δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος. Η κατάσταση της υγείας του φαίνεται πολύ καλή.

 

Η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό και οι αντιδράσεις των celebrities

«Οταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Ότι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Τάσος Ξιαρχό που είχε δημοσιεύσει, ο οποίος έπειτα γύρισε την κάμερα προς την κοπέλα και κατέγραψε τις κινήσεις της.

Στη συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό ανεβάζει άλλο ένα βίντεο στο οποίο λέει πως έχει κρυφτεί στην τουαλέτα του μαγαζιού, καθώς η κοπέλα που κορόιδευε είδε από το Ιnstagram της τα stories του χορευτή. 

Αμέσως προκλήθηκε σάλος στα social media, με τους χρήστες να απαντούν με οργισμένες αναρτήσεις τον Τάσο Ξιαρχό και να τον κατηγορούν για bullying. Μετά την κατακραυγή που δέχτηκε στα social media, ο Τάσος Ξιαρχό επιχείρησε να απολογηθεί μέσα από τα social media.

Στα social media οι Έλληνες και Ελληνίδες celebrities, ανέβασαν φωτογραφίες με ριγέ μπλουζάκια και συμπαραστάθηκαν στην Μαίρη. Η ίδια μάλιστα έκανε μια ανάρτηση στο Instgram  και προέβει σε μία κίνηση ευγνωμοσύνης.

Έκανε την δική της ευχαριστήρια ανάρτηση προς όλους όσοι την υποστήριξαν με ένα διάπλατο χαμόγελο και φυσικά φορώντας την αγαπημένη της ριγέ μπλούζα! ''Ευχαριστώ, φοράμε ρίγες'' , έγραψε χαρακτηριστικά. 

Την ίδια ώρα, Δανάη Μπάρκα, Εβελίνα Νικόλιζα, Σίσσυ Χρηστίδου, Σπύρος Σούλης, Κατερίνα Ζαρίφη και πολλοί ακόμα Έλληνες διάσημοι φόρεσαν επίσης τις ρίγες τους και έκανα αναρτήσεις συμπαράστασης. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ