Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη της έξοδος στην Εβδομάδα Μόδας - Με δημιουργία του Τάσου Μητρόπουλου

Η δυναμή της είναι πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες... 

Την πρώτη της έξοδο έκανε μετά την επίθεση με το βιτριόλι η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Επιδεικνύοντας  δύναμη ψυχής και γενναιότητα βρέθηκε χθες το βράδυ  στην Εβδομάδα Μόδας στο Ζάπειο.

Η 34χρονη Ιωάννα ήταν προσκεκλημένη της Αννίτας Ναθαναήλ, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με την κόρη της, φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Τάσου Μητροπούλου.

 

Ο  Χάρης Σιανίδης ανέβασε μάλιστα στο προφίλ του στο Instagram, φτογραφίες από την βραδιά στην οποία ποζάρει μαζί με την Ιωάννα ,η οποία φοράει δημιουργία του Τάσου Μητρόπουλου. 

«Η πιο όμορφη φίλη μου Ιωάννα Παλιοσπύρου! Σε ευχαριστώ πολύ που με τίμησες απόψε αγαπημένη μου. Η ζωή συνεχίζεται και είναι πανέμορφη όπως και εσύ», έγραψε ο Χάρης Σιανίδης.

Η ίδια φωτογραφήθηκε και με την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία της έχει σταθεί και την έχει στηρίξει όλο αυτό το διάστημα.

Δίκη για επίθεση με βιτριόλι: Κάθειρξη 15 ετών επέβαλε το ΜΟΔ στην 37χρονη Κακαράντζουλα

Το μέγιστο της προβλεπόμενης ποινής για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας επέβαλε την προηγούμενη εβδομάδα ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην Έφη η οποία επιτέθηκε τον Μάιο του 2020 με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Το δικαστήριο επέβαλε στην κατηγορούμενη ποινή κάθειρξης 15 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και ακόμα 6 μήνες για το πλημμέλημα της απείθειας. Αντίστοιχη ήταν και η εισαγγελική πρόταση που είχε προηγηθεί.

''Φοβόμουν την αντίδραση των ανθρώπων, όταν βγήκα με την μάσκα - Πιστεύω ότι η Κακαράτζουλα είχε συνεργούς'

«Ήταν μια σημαντική ημέρα, γιατί έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος. Μου αποδεσμεύει το μυαλό μου, για να μπορέσω να επικεντρωθώ στους στόχους μου και στα όνειρά μου» τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, υπογραμμίζοντας ότι η ημέρα που ανακοινώθηκε η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ήταν μια ημέρα που ένοιωσε ανακούφιση.

«Ο φόβος έχει μετριαστεί, δεν έχει φύγει. Υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με τους συνεργούς και νομίζω θα γίνει περαιτέρω έρευνα. Και βέβαια ο φόβος για το αύριο υπάρχει ακόμα στο μυαλό, όμως το αντιμετωπίζω με τους δικούς μου ανθρώπους» σημείωσε η Ιωάννα, υποστηρίζοντας ότι οι αναφορές σε συνεργούς «δεν είναι το πιστεύω το δικό μου, είναι πράγματα που μου έχουν πει από την Αστυνομία και από τα στοιχεία της δικογραφίας».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε ζωντανά στο LIVE NEWS του MEGA για την περιπέτεια που έζησε και την απόφαση που άκουσε στο δικαστήριο.

«Όποτε προκύπτει κάποιο νέο στοιχείο, εγώ έχω την ίδια έκπληξη εδώ και ένα χρόνο, όποτε μου λένε ένα νέο στοιχείο από τις έρευνες» σημείωσε η Ιωάννα, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι πιθανόν να είναι δύο οι συνεργοί της καταδικασμένης δράστριας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ