Halloween: Και η καλύτερη στολή για φέτος πάει στην Μαρία Ολυμπία & την φίλη της, την εγγονή του Κιθ Ρίτσαρντς (φωτό)

Η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική

 

Το Halloween γιόρτασε η Μαρία Ολυμπία που ντύθηκαν μαζί με την καλή της φίλη Έλα Ρίτσαρντς σαν τα τρομακτικά κοριτσάκια - φαντάσματα από την ταινία «Λάμψη» του Κιούμπρικ.

Η Μαρί Σαντάλ δημοσίευσε λοιπόν στη σελίδα της στο Instagram μια φωτογρφία από την απίθανη μεταμφίεση τους με την ίδια να γράφει στο post: «Και η καλύτερη στολή για φέτος πάει στη Μαρία Ολυμπία και την Έλα Ρίτσαρντς. Καλό Halloween».

Στην εικόνα λοιπόν βλέπουμε την κόρη του πρίγκιπα Παύλου και την εγγονή του Κιθ Ρίτσαρντς των Rolling Stones να ποζάρουν φορώντας τα ίδια ρούχα. Η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική ενώ έχουν γύρει τα κεφάλια τους κάνοντας ακόμα πιο τρομακτικό το look.

Instagram/mariechantal22

Να σημειωθεί ότι οι δύο φίλες πήγαν αυτό το Σαββατοκύριακο στο ετήσιο Halloween πάρτι «Circus of Horrors» στο Λονδίνο και φυσικά δεν μπορούσαν να μην ντυθούν.

Η φιλενάδα της 25χρονης Μαρίας Ολυμπίας, Έλα εκτός από εγγονή του σπουδαίου μουσικού είναι και μοντέλο, ένας χώρος με τον οποίο άλλωστε ασχολείται και η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου.

Το 2012 η Ρίτσαρντς περπάτησε στο ανοιξιάτικο σόου του Calvin Klein και το 2013 σε αυτό του Giles. Μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τους: Richard Chai, Edun, Tommy Hilfiger, Anna Sui, Diesel, Sibling, Mary Katrantzou, Tom Ford, Max Mara, Fendi, Prada, Paco Rabanne, Acne Studios, Giambattista Valli και Sonia Rykiel. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ