Μπάμπης Ζαχαρόπουλος: “Έφυγε” ξαφνικά ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ από καρδιά - Σε ηλικία 49 ετών

O δημοσιογράφος δεν είχε δικά του παιδιά. 

Πέθανε φαφνικά σε ηλικία 49 ετών ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μπάμπης Ζαχαρόπουλος.

Το νήμα της ζωής του, κόπηκε αιφνιδιαστικά το βράδυ της Κυριακής 31 Οκτωβρίου.

Κάλεσε σε βοήθεια τον αδερφό του γιατί ο πατέρας τους αισθάνθηκε μια αδιαθεσία. Πάνω σε αυτή την πίεση και το στρες, λύγισε η καρδιά του Μπάμπη Ζαχαρόπουλου και άφησε την τελευταία του πνοή.

 

 

Η ανακοίνωση του ertnews.gr

Έναν δικό της άνθρωπο, τον δημοσιογράφο Μπάμπη Ζαχαρόπουλο αποχαιρετά η ΕΡΤ. Το νήμα της ζωής του “Μπάμπη όλων μας”, κόπηκε αιφνιδιαστικά το βράδυ της Κυριακής 31 Οκτωβρίου.

Ήταν η ψυχή του καναλιού. Ό άνθρωπος της πρώτης γραμμής… πρόσχαρος, χαμογελαστός, εργατικός… πάντα εκεί. Σε λίγες ημέρες θα γιόρταζε τα 49 του χρόνια, όμως η καρδιά του τον πρόδωσε.

Γεννήθηκε στην Καλλιθέα, στις 27 Αυγούστου του 1972, πρωτότοκος γιος του Φίλιππου και της Αστέρως Ζαχαροπούλου. Αρκάς στην καταγωγή, από την Πουρναριά Γορτυνίας. Δούλευε ακούραστα επί 23 χρόνια στη δημοσιογραφική παραγωγή, στη μεγάλη οικογένεια της ΕΡΤ. Ένας άνθρωπος δοτικός, χωρίς κακία, με ευγένεια ψυχής και σεβασμό προς όλους.

facebook/Mpampis Zaxaropoulos

Πριν από 6 χρόνια είχε χάσει τη μητέρα του εντελώς ξαφνικά, γεγονός που τον είχε συγκλονίσει. Δεν είχε δικά του παιδιά, μόνο την ανιψιά του, κόρη του αδερφού του Νίκου, την οποία υπεραγαπούσε. Σήμερα το πρωί δεν ήρθε ποτέ στη δουλειά, η πρώτη και μοναδική φορά…

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Κυριακής. Ήταν η στιγμή που κάλεσε σε βοήθεια τον αδερφό του γιατί ο πατέρας του αισθάνθηκε μια αδιαθεσία, δεν άντεξε την πίεση και το στρες η δική του καρδιά — κι έφυγε για πάντα από κοντά μας.

Θα θυμόμαστε πάντα τον άνθρωπο που αστειευόταν με όποια δυσκολία, τον άνθρωπο που προσπαθούσε να εξελίσσεται και να προχωρά, την ευγενική ψυχή..

Καλό ταξίδι Μπάμπη μας…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ