Story of the day: Ο Γιάννης Τσέρκης μεγαλώνει στην Κάρπαθο μόνος τους 4 γιους του - δεν βλέπουν την μαμά τους (βίντεο)

Δίνει μαθήματα ζωής

Μία βόλτα μέχρι την Κάρπαθο έκανε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», όπου συνάντησε τον κ. Γιάννη Τσέρκη, έναν πατέρα που μεγαλώνει μόνος του τους 4 γιους του, και δίνει μαθήματα ζωής με τη συμπεριφορά του.

«13,12,11, και 8 ετών είναι τα αγόρια μου. Τα μεγαλώνω μόνος μου από το 2013. Η καθημερινότητά μας είναι φανταστική. Μας αρέσει να δημιουργούμε, να μαγειρεύουμε, να παίζουμε, να βλέπουμε ταινίες και να μη χαλάμε το χρόνο μας σε πράγματα ανούσια. Κοιτάμε να μαθαίνουμε κάποια πράγματα», είπε ο κ. Τσέρκης.

Μιλώντας για το αν τα παιδιά αναζητούν τη μητέρα τους, ο ίδιος ανέφερε ότι «Είναι δύσκολο. Όταν ήταν μικρότερα τα παιδιά  δεν μπορούσα να κοντρολάρω το ότι ζητούσαν τη μητέρα τους. Τώρα όσο μεγαλώνουν τους έχω πει κάποια πράγματα. Δεν έχουν καμία επαφή με τη μητέρα τους. Όταν ανέλαβα την αποκλειστική επιμέλεια ήταν όλα μωρά. Ήταν πολύ δύσκολα ειδικά όταν ήταν σε μικρή ηλικία. Βοήθεια δεν είχα, μόνο μια γειτόνισσα που έκανε και αυτή ό,τι μπορούσε».

Πώς τον αντιμετωπίζει, όμως, η τοπική κοινωνία;

«Στην Κάρπαθο, η κοινωνία ξέρει ποιος είμαι, με αγαπούν πολύ. Όταν βγαίνουν έξω και οι πέντε μας, με αποκαλούν ήρωα πατέρα. Νιώθω και εγώ ήρωας. Ένιωθα ότι δε θα τα καταφέρω, όταν τα ανέλαβα μωρά δεν ήξερα τίποτα. Δεν ήξερα να κάνω ούτε αυγό. Τώρα μαγειρεύω τα πάντα», απάντησε ο ίδιος, μιλώντας στο «Χαμογέλα και πάλι!».

«Τώρα τελευταία οι γιοι μου, μού είπαν να γνωρίσω κάποια γυναίκα, άρχισαν να με ρωτούν. Είναι δύσκολο να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου, δεν εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά», εξήγησε ο κ. Τσέρκης.

Μιλώντας, τέλος, για μια πολύ όμορφη στιγμή που του χάρισαν οι γιοι του, ο κ. Τσέρκης περιέγραψε ότι: «Με είχε συγκλονίσει τώρα στη γιορτή της μαμάς ένα βίντεο που έφτιαξαν για εμένα οι γιοι μου, και όταν άκουσα τα λόγια τους έπαθα σοκ. Ήταν πολύ συγκινητικό, δεν έχω λόγια να περιγράψω πως είναι το να βλέπεις ότι τα παιδιά σου σε αγαπούν τόσο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ