Ιεράπετρα: Εξιτήριο για τον 54χρονο γυναικοκτόνο - Συγκλονίζει η κόρη της αδικοχαμένης Νεκταρίας (βίντεο)

Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί

Σήμερα το πρωί κάτω από άκρα μυστικότητα ο 54χρονος γυναικοκτόνοςπου μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 48χρονη πρώην σύζυγό του Νεκταρία, μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο στο αστυνομικό τμήμα. Θα κρατηθεί μέχρι την Τρίτη, όπου και οδηγηθεί στον εισαγγελέα στη Νεάπολη για να απολογηθεί.

Τα τραύματα που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του περιποιήθηκαν από τους γιατρούς και πλέον είναι υγιής και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με το cretapost, από χθες βρίσκεται στα χέρια της εισαγγελίας η δικογραφία με όλα τα στοιχεία της άγριας δολοφονίας σε βάρος της 48χρονης Νεκταρίας. Μάλιστα, χθες ο εισαγγελέας άσκησε στον 54χρονο ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ ο ίδιος, μετά από αναβολή που ζήτησε, θα οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

 

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Ο 54χρονος είχε στήσει… καρτέρι στην 48χρονη όταν εκείνη πήγε για δοκιμαστικό σε μία νέα δουλειά σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Περιστερά Ιεράπετρας και εντός του πάρκινγκ αφού την εμβόλισε με το μηχανάκι του, την κυνήγησε και την σκότωσε μαχαιρώνοντάς την 18 συνολικά φορές.

Μάλιστα, όπως ήδη έχει αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο cretapost, ο 54χρονος μετά τη δολοφονία ήταν αρκετά ψύχραιμος καθώς σε ερώτηση που του έκανε η μητέρα της διευθύντριας του ξενοδοχείου «τι έκανες στην Νεκταρία» εκείνος απάντησε ψυχρά «είχαμε προηγούμενα».

Στη συνέχεια πήγε σε έναν γκρεμό, που βρίσκεται δίπλα από το ξενοδοχείο, και απειλούσε να αυτοκτονήσει ενώ αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι που κρατούσε προκαλώντας δύο επιπόλαια τραύματα στο αριστερό του στήθος.

Μετά από 7 ώρες διαπραγματεύσεων με την ΕΛ.ΑΣ. και τον γιο του τελικά ο 54χρονος πείστηκε να μην αυτοκτονήσει και παραδόθηκε στις αρχές.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία - Ιεράπετρα: Θρήνος στην κηδεία της Νεκταρίας - δεν είπαν στην μητέρα της πώς πέθανε η κόρη της (φωτό & βίντεο)

 

 

Οι διάλογοι που ακολουθούν σοκάρουν

Επτά ώρες διήρκησαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον 54χρονο, τον γιο του και τους αστυνομικούς με τον συζυγοκτόνο να φαίνεται να παίρνει την απόφαση να παραδοθεί στις αρχές και να μην βάλει τέλος στη ζωή του εξαιτίας των όσων του είπε ο μεγαλύτερος γιος του.

Δείτε κάποιους από τους διαλογους την ώρα που ο 54χρονος βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, όπως τους παρουσίασε το megatv:

Συζυγοκτόνος: Θα πέσω στο κενό. Μην πλησιάζετε. Θα αυτοκτονήσω. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για μένα. Δεν θέλω να πάω στη φυλακή.

Αστυνομικός: Ηρέμησε. Πρέπει να φύγεις από εκεί.

Συζυγοκτόνος: Τι θα κάνω τώρα; Ποια είναι η διαδικασία με τους δικηγόρους; Τι θα πω στον εισαγγελέα και στον ανακριτή;

Αστυνομικός: Θα παρουσιαστείς και θα τους πεις τι έγινε. Θα έχεις και τους δικούς σου μάρτυρες

Ο μεγαλύτερος γιος έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα του και έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη σύλληψή του.

Συζυγοκτόνος: Πού είναι η μάνα σου;

Γιός: Είναι στο νοσοκομείο

Συζυγοκτόνος: Άρα ζει

Γιος: Ναι, είναι στην εντατική

Συζυγοκτόνος: Ήμουν καλός πατέρας, για εσάς το έκανα.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Σοκαριστικές μαρτυρίες - «Λόγω της απόρριψης την σκότωσε - την τυραννούσε» (βίντεο)

 

Συγκλονίζει η κόρη της αδικοχαμένης Νεκταρίας

«Η μάνα μου όντως, δεν υπήρχε στιγμή που να έλειπε από δίπλα μας. Οτιδήποτε κι αν κάναμε, οτιδήποτε χρειαζόμασταν, είτε από ψυχολογική υποστήριξη, είτε χρηματική είτε νοσοκομειακή, ήτανε εκεί. Από τα χειρότερα μέχρι τα καλύτερα δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει»., δήλωσε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο Mega.

Και πρόσθεσε ότι: «Οι γονείς μου μένανε μαζί μέχρι και τον Μάρτιο. Η μαμά μου έφυγε από το σπίτι. Εγώ έχω γυρίσει στην Κρήτη τον τελευταίο ένα χρόνο. Το κάθε σπίτι έχει τα καλά και τα κακά, έτσι είχαμε κι εμείς. Αλλά όχι τόσο όσο να μπορούσε να φτάσει εκεί πέρα ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ξέρω ότι πάνω στα νεύρα του ο καθένας λέει πολλά. Πίστευα ότι ο πατέρας μου ένιωθε πληγωμένος, προδομένος».

Δίπλα στα 4 παιδιά της οικογένειας, βρίσκονται οι συγγενείς της άτυχης 48χρονης.

«Θέλουμε να στηρίξουμε τέσσερα παιδιά τα οποία έχασαν τη μητέρα τους. Να δώσουμε το δικαίωμα και στην οικογένεια και στα παιδιά να γίνει ο αποχαιρετισμός κι από εκεί και πέρα να πάρουν όλα τον δρόμο τους», ανέφερε ο ανιψιός του θύματος.

Μια επιστήθια φίλη της 48χρονης μιλώντας στο Mega υποστηρίζει  ότι ο 54χρονος ήταν βίαιος.

«Είχε σηκώσει χέρι πάνω της. Της είχα πει να φύγει, μου έλεγε ότι δε γίνεται, και πώς θα βρει δουλειά εκεί», ανέφερε η φίλη του θύματος.

Τα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν γνωστά και στην οικογένεια του δράστη.

«Ήτανε εν διαστάσει και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Πήγαινε σε ψυχολόγο, θα πήγαινε τώρα σε ψυχίατρο αλλά δεν πρόλαβε να πάει», δήλωσε η αδελφή του δράστη.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ