Jill Biden - Brigitte Macron: Δύο φίλες - πρώτες κυρίες μαζί για φαγητό στη Ρώμη - είμαστε «σαν αδερφές» (φωτό & βίντεο)

Ήπιαν λευκό κρασί

Μετα τα πιο θερμά λόγια μίλησε την Παρασκευή, στους δημοσιογράφους η Δρ Jill Biden, μετά την συνάντηση που είχε με την Brigitte Macron, ενόψει της συνόδου κορυφής στην Ιταλία, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ντυμένες ασορτί με μαύρα και blue navy σύνολα οι πρώτες κυρίες της Γαλλίας και των ΗΠΑ έφαγαν μαζί σε εστιατόριο στη Ρώμη, «σαν φίλες, σαν αδερφές», όπως σημείωσε άλλωστε και η 70χρονη σύζυγος του Αμερικανού πρέδρου.

Photo: via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι δυο τους δείπνησαν στο Il Marchese, ένα εστιατόριο που στεγάζεται σε ένα περίτεχνο κτίριο κοντά στον ποταμό Τίβερη, ενώ καθώς έβγαιναν από το μαγαζί η Biden είπε σύμφωνα με το People, ότι «ήταν υπέροχα».

«Έχουμε έρθει εδώ τόσες φορές», είπε στους δημοσιογράφους. «Λατρεύω την Ιταλία, η Brigitte αγαπά την Ιταλία. Ποιος δεν θα αγαπούσε την Ιταλία; Δεν υπάρχει τίποτα που να μην αγαπάμε σε αυτήν, σωστά;» πρόσθεσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VOA News (@voanews)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tristan Bromet (@tbromet)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melisma Cox (@melismetta)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VOA News (@voanews)

Ο εκπρόσωπος της Biden είπε ότι η συζήτηση μεταξύ των γυναικών ήταν «ζεστή» ενώ έπιναν λευκό κρασί και φάνηκαν να τσιμπολογούν κάτι. Όταν ρωτήθηκε τι έφαγαν και ήπιαν, ωστόσο η πρώτη κυρία των ΗΠΑ είπε στους δημοσιογράφους: «Λοιπόν, σχεδόν τίποτα».

Παράλληλα με το δείπνο των δύο γυναικών οι άντρες τους, Joe Biden και Emmanuel Macron, συναντήθηκαν με την σειρά τους στη γαλλική πρεσβεία στη Ρώμη, ενώ νωρίτερα το ζεύγος Biden είχε βρθεί με τον Πάπα Φραγκίσκο.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ