Lady Gaga - "Μαύρη χήρα" του Gucci: Το νέο trailer & οι απίθανες φώτο της μεγάλης σταρ (φώτο-βίντεο)

Λάμψη , ίντριγκες, πάθη, έρωτας φόνος. - Η υπόθεση του πολυαναμενόμενου House of Gucci - Η  δολοφονία του Maurizio Gucci, από τη σύζυγο του που θα υποδυθεί η Lady Gaga.

Μετά την βραβεύση με Όσκαρ για την ταινία "A Star is Born" η Lady Gaga θα παίξει ένα νέο ρόλο στο πολυαναμενόμενο House of Gucci.

Συγκεκριμένα  στη βιογραφική ταινία του Ridley Scott θα υποδυθεί την κοσμική και αργότερα ,'"Μαύρη χήρα" , Patrizia Reggiani σε μία ιστορία για τα γεγονότα  που οδήγησαν στην δολοφονία του Maurizio Gucci.

Universal

Στο πρώτο teaser που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο, οι θεατές πήραν μια πρώτη γεύση για την συγκλονιστική γκαρνταρόμπα της Gaga στην  πολυαναμενόμενη ταινία.

 

 

Επίσης εντυπωσιακή ήταν η "μετατροπή" του Jared Leto σε Paolo Gucci. με προσθετική προσώπου και αφαίρεση μαλλιών.

 

 

Το δεύτερο trailer που κυκλοφόρησε στις 28 Οκτωβρίου είναι πολύ πιο σκοτεινό.

 

 

Απεικονίζει τις μάχες για την εξουσία ανάμεσα στην Patrizia Reggiani και στον σύζυγο της Maurizio Gucci, που τελικά οδήγησαν στη διάλυση του γάμου τους.

 

 

Επίσης το trailer δείχνει τη συνάντηση της Patrizia με έναν πληρωμένο δολοφόνο, λίγο αφότου ο Maurizio την χώρισε.

Οι οδηγίες της καθώς του δίνει ένα πιστόλι, απλές και ξεκάθαρες: "Μην αστοχήσεις". Στο trailer αξίζει επίσης να προσέξουμε τη ματιά του  Reeve Carney που υποδύεται τον Tom Ford  στο τέλος του ενός λεπτού.

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ιδιαίτερα ηθικό άτομο ,αλλά είμαι δίκαιη », λέει η Gaga στην αρχή του τρέιλερ.

Λάμψη , ίντριγκες, πάθη, έρωτας φόνος. - Η υπόθεση του House of Gucci

. Το 1972, η Patrizia Reggiani, μια Ιταλίδα κοσμική παντρεύτηκε τον Maurizio Gucci - τον 20χρονο εγγονό του ιδρυτή της Gucci, Guccio Gucci.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων 15 ετών, το ζευγάρι απέκτησε δύο κόρες. έδωσε (και κέρδισε) μια μάχη υψηλού προφίλ για τον έλεγχο της επωνυμίας Gucci  και έγινε πρώτο θέμα στα ιταλικά ταμπλόιντ, τα οποία δημοσίευαν  μια ατελείωτη ροή φωτογραφιών της Ρετζιάνι με σκούρα γυαλιά ηλίου και φανταχτερά κοσμήματα, που την έκαναν να μοιάζει  με τη μιλανέζικη εκδοχή της  Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

 

 

Η Lady Gucci, όπως την ονόμασε ο Τύπος, έγινε διάσημη για τις υπερβολές της , καθώς ξόδευε εκατομμύρια ταξιδεύοντας σε ιδιωτικά νησιά της Καραϊβικής με το τεράστιο  γιοτ της, το Creole, ή αναινίζοντας  το ρετιρέ της στον Ολυμπιακό Πύργο του Μανχάταν όποτε άλλαζε  διάθεση.

Universal

Η πολυέξοδη κυρία  φέρεται να ξόδευε 9.000 λίρες το μήνα μόνο για ορχιδέες. Το πιο διάσημο απόφθεγμα της είναι: «Προτιμώ να κλαίω σε μια Rolls-Royce παρά να είμαι χαρούμενη σε ένα ποδήλατο».

Στη συνέχεια, στα μέσα της δεκαετίας του '80, ο Maurizio Gucci ισχυρίστηκε ότι θα πήγαινε σε ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι στη Φλωρεντία - μόνο για να μάθει αργότερα η  Ρετζιάνι ότι στην πραγματικότητα είχε εγκαταλείψει οριστικά την οικογένεια του για την πολύ νεαρή ερωμένη του.

Αργότερα ισχυρίστηκε ότι ο γιατρός του ο Guccis ήταν αυτός που έπρεπε να της ανακοινώσει τα νέα.

Μια ακόμη χειρότερη προδοσία, για την Ρετζιάνι:  Λίγα χρόνια μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, ο Μαουρίτσιο πούλησε το εμπορικό σήμα Gucci στην εταιρεία Investcorp με έδρα το Μπαχρέιν για περίπου 150 εκατομμύρια λίρες – μια κίνηση που θεωρήθηκε επιβεβλημένη ύστερα  από τις δικές του αποτυχίες στο τιμόνι της εταιρείας.

«Αισθάνομαι ακόμα σαν Gucci – στην πραγματικότητα, η πιο Gucci από όλες», είπε η Reggiani στη La Repubblica μόλις το 2014, για να μας δώσει μια αίσθηση του πόσο στενά συνδέεται η ταυτότητά της με τον οίκο..

 

 

Στις 27 Μαρτίου 1995  ένας δολοφόνος πυροβόλησε  και σκότωσε  τον 46χρονο Μαουρίτσιο στο λόμπι του γραφείου του κοντά στη συνοικία μόδας του Μιλάνου – προκαλώντας μια έρευνα για τη δολοφονία του που θα χρειαζόταν χρόνια για να επιλυθεί (παρόλο που η  Ρετζιάνι ήταν  ο κύριος ύποπτος).

 

 

Τελικά, η Μαύρη Χήρα – όπως την αποκαλούσε ο Τύπος – καταδικάστηκε σε 26 χρόνια φυλάκιση για τον ρόλο της στη δολοφονία (αν και συνεχίζει να υποστηρίζει την αθωότητά της), αναφέρει η Vogue.

Αυτή τη στιγμή ζει στο Μιλάνο, με την υποστήριξη μιας ετήσιας επιχορήγησης από το κτήμα του Maurizio, και περιστασιακά μπορεί να τη δει κανείς να περιπλανιέται στις πολυτελείς μπουτίκ της πόλης με το  μακάο της, τον Bo, στον ώμο της.

 

 

To καστ του House Of Gucci

Η Gaga, φυσικά, θα υποδυθεί τη Lady Gucci – αν και η Angelina Jolie ήταν η επικρατέστερη για τον ρόλο όταν ο Martin Scorsese είχε σχέδια να κάνει την ιστορία της Reggiani  ταινία πριν από περισσότερο από μια δεκαετία.

Εν τω μεταξύ, ο Adam Driver  θα πρωταγωνιστήσει  ως ο άτυχος Μαουρίτσιο , με τους Τζάρεντ Λέτο, Αλ Πατσίνο και Τζέρεμι Άιρονς να εμφανίζονται ως Πάολο, Άλντο και Ροδόλφο Gucci, αντίστοιχα.

Η Salma Hayek θα έχει το ρόλο της Pina Auriemma, φίλης και  συμβούλου της Patrizia, η οποία συνδέθηκε με την προσπάθειά της να εκδικηθεί τον Maurizio.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ