Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Η 48χρονη Νεκταρία το 13ο θύμα στην Ελλάδα - Aπειλεί να αυτοκτονήσει ο δράστης (φωτό - βίντεο)

Αυτή είναι η 48χρονη που δολοφόνησε ο σύζυγός της...

Μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών, ήταν η 48χρονη Νεκταρία με καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου, που δολοφονήθηκε σήμερα στην Ιεράπετρα από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

 

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην σύζυγό του - Eίχε προαναγγείλει το φονικό (φωτό - βίντεο)

Μια ακόμη γυναικοκτονία που σοκάρει το πανελλήνιο, η 13η στη χώρα μας, από την αρχή του έτους.

 

Όπως έγραψε νωρίτερα το Creta24, που επικοινώνησε με την κόρη της ιδιοκτήτριας των ενοικιαζόμενων δωματίων, που βρέθηκε νεκρή η 48χρονη με καταγωγή από τις Μοίρες, ο 54χρονος εμβόλισε με την μηχανή του την άτυχη γυναίκα, όταν κατέβαινε η ίδια από το αυτοκίνητο της για να βρει την ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων, που πρόσφατα έπιασε δουλειά.

 

 

Η 48χρονη άρχισε να τρέχει στο πάρκινγκ για να γλιτώσει. Η ιδιοκτήτρια, σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η κόρη της, εντόπισε την 48χρονη νεκρή σε σκάλες κοντά στον χώρο της πισίνας, μαχαιρωμένη από τον 54χρονο.

 

«Είχαμε προηγούμενα», είπε ο φερόμενος ως δράστης στην ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων. Στη συνέχεια, ο 54χρονος, επιχείρησε να φύγει με τη μηχανή του, ωστόσο δεν τα κατάφερε γιατί δεν έπαιρνε μπροστά και έτσι, πεζός πήγε στον γκρεμό, όπου και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Τραγικό είναι επίσης το γεγονός, πως πριν την αστυνομία, στο σημείο έφτασε ο γιος της 48χρονης, που είδε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο 54χρονος πριν από δύο ημέρες είχε απειλήσει πως θα σκοτώσει το θύμα και μάλιστα η 48χρονη το είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, η 48χρονη και ο 54χρονος, βρίσκονταν σε διάσταση αρκετό διάστημα και η άτυχη γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι.

Στο σημείο, που απειλεί ο 54χρονος να βάλει τέλος στη ζωή του, βρίσκονται ΕΚΑΒ, αστυνομία, λιμενικό και ειδικός διαπραγματευτής.

Απειλεί να αυτοκτονήσει 

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το Ράδιο Λασίθι από τον δράστη.

 

 

Ο 54χρονος βρίσκεται σε απόκρυμνο σημείο στην περιοχή του Περιστερά, στην άκρη της πόλης της Ιεράπετρας, λίγα μέτρα δίπλα από το σημείο της δολοφονίας.

Είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει το θύμα

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο 54χρονος πριν από δύο ημέρες είχε απειλήσει πως θα σκοτώσει το θύμα και μάλιστα η 48χρονη το είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της.

Φίλη της 48χρονης Νεκταρίας: Έκανε τρεις δουλειές 

 

Στο Πρωινό μίλησε μια από τις φίλες της 48χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στην Ιεράπετρα. ''Ήταν πάρα πολύ καλή κοπέλα. Έκανε τρεις δουλείες. Έτρεχε να βοηθήσει τα 4 παιδιά της. Είχε χωρίσει εδώ και έναν χρόνο. Δεν είχαν πάρει όμως διαζύγιο. Η Νεκταρία δούλευε ως νοσοκόμα. Εγώ είχα να την δω έναν μήνα. 

Δεν μου είχε πει ποτέ αν φοβόταν, μπορεί να ντρεπόταν''.  

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ