H Πριγκίπισσα Σαρλίν γυρίζει σπίτι της - Ο Αλβέρτος ανακοίνωσε την επιστροφή της, ''μου λείπει'' (φωτό)

Ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα σφίξει ξανά την σύζυγό του στην αγκαλιά του.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό ταξίδεψε στη Νότια Αφρική στα μέσα Μαΐου και σύντομα άρχισε να αντιμετωπίζει επιπλοκές που σχετίζονται με σοβαρή λοίμωξη ωτορινολαρυγγικής φύσης μετά την επέμβαση ανύψωσης ιγμορείου και οστικού μοσχεύματος που έκανε πριν από το ταξίδι της στη Νότια Αφρική για προετοιμασία οδοντικών εμφυτευμάτων.

 

 

 

 

Εξαιτίας αυτών των επιπλοκών υποβλήθηκε σε αρκετές επεμβάσεις συμπεριλαμβανομένης μίας στα τέλη Ιουνίου που εξαιτίας της, έχασε τη 10η επέτειο γάμου της, στη 1η Ιουλίου και μιας τετράωρης χειρουργικής επέμβασης στις 13 Αυγούστου.

Η πριγκίπισσα το τελευταίο διάστημα αναρρώνει, ενώ η υγεία της φαίνεται πως έχει βελτιωθεί αρκετά. Η μεγάλη απουσία της από το παλάτι όλους αυτούς τους μήνες, έκανε τις φήμες να φουντώνουν περί διαζυγίου με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Αλβέρτο. 

 

 

 «Δεν εγκατέλειψε το Μονακό», είχε πει χαρακτηριστικά ο Αλβέρτος σε συνέντευξη του στο Peοple: «δεν έφυγε επειδή ήταν θυμωμένη μαζί μου ή με οποιονδήποτε άλλον. Πήγε στη Νότια Αφρική για να αξιολογήσει εκ νέου το έργο του ιδρύματός της και να βρεθεί με τον αδελφό της και μερικούς φίλους. Υποτίθεται ότι ήταν για μια βδομάδα, 10 ημέρες το πολύ, και [είναι ακόμα εκεί τώρα] εξαιτίας μίας μόλυνσης και όλων των ιατρικών επιπλοκών που ακολούθησαν».

Ο ίδιος όμως έκανε μία νέα δήλωση στην οποία ανακοίνωσε την ημερομηνία της επιστροφής της. 

 

 

"Είναι σε καλή φόρμα και σε καλύτερη διάθεση. Θα είναι εδώ πολύ πριν την Εθνική Γιορτή του Μονακό, που πραγματοποιείται στις 19 Νοεμβρίου", επεσήμανε ο Αλβέρτος, δίνοντας έμφαση στο γεγονός πως η γυναίκα του θα βρίσκεται στο Μονακό πολύ πριν το σημαντικό event.

Από την άλλη, το αν θα τον συνοδεύσει στο ταξίδι του στο Ντουμπάι στις 13 Νοεμβρίου, ο ίδιος απάντησε πως θα το δουν τελευταία στιγμή, καθώς όπως φαίνεται θα κριθεί από την κατάσταση της υγείας της, σύμφωνα με το Must.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος εξήγησε, επίσης, για πρώτη φορά αναλυτικά τον λόγο που εμποδίζει τη σύζυγό του να ταξιδέψει και αυτός είναι πως είναι απαγορευτικό για την ίδια να πετάξει πάνω από τα 20.000 πόδια λόγω της πίεσης που θα δεχθεί κατά τη διάρκεια της πτήσης. "Προφανώς της λείπουν τα παιδιά. Και εκείνη τους λείπει. Σε όλους μας λείπει", πρόσθεσε ο πρίγκιπας του Μονακό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ