Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Ο σπαραγμός του συζύγου της Ανδρέα Τσούνη πάνω από το φέρετρο της (φωτό & βίντεο)

Τραγικές φιγούρες ο άντρας και τα τρια της παιδιά

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης και τα τρια της παιδιά, που βρίσκονται στη Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο στη γενναία πολιτικό που «έχασε» την μάχη με τον καρκίνο.

Μαζί τη μεγαλύτερη κόρη της Αμαλία, τον 17χρονο γιο τους Γιώργο Γεννηματά και τη μικρότερη της οικογένειας, την Κατερίνα μπήκαν μέσα στο Ναό.

Δείτε επίσης: «Μου ξέφυγε ο μπαγάσας, αλλά θα τον νικήσω» έλεγε η Φώφη Γεννηματά μέσα από το νοσοκομείο - συγκινεί ο Μανώλης Όθωνας (βίντεο)

Δείτε επίσης: Το ΚΙΝΑΛ αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά με ένα συγκινητικό βίντεο: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, για πάντα στις καρδιές μας»

Δείτε επίσης: Φώφη Γεννηματά - κηδεία: Συντετριμμένη η αδερφή της - ζήτησε να μείνει για λίγο μόνη μαζί της - στέκεται από νωρίς δίπλα στο φέρετρο (βίντεο)

Συγκινημένος ο Ανδρέας Τσούνης έσκυψε πάνω από το φέρετρο μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Δείτε επίσης: Φώφη Γεννηματά - κηδεία: Υποβασταζόμενη η Ντόρα Μπακογιάννη - χαιρέτησε την οικογένεια της γενναίας πολιτικού (φωτό & βίντεο)

Κόρη του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γεωργίου Γεννηματά, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, έφυγε από τη ζωή, στα 57 της χρόνια. Ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης υπήρξε το στήριγμα και ο συνοδοιπόρος της. 

Ο οδοντίατρος που μπήκε στην ζωή της την άλλαξε ολοκληρωτικά. Της χάρισε δύο πανέμορφα παιδιά. Τον Γιώργο και την Κατερίνα της. Η Αιμιλία ήταν από τον πρώτο της γάμο. 

Οι δυό τους παντρεύτηκαν το 2003.Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην «Espresso»: «Με τον Ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας».

«Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας.

Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Ύστερα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι».

Δείτ επίσης: Φώφη Γεννηματά - κηδεία: Η συγκινητική ζωγραφιά που άφησε στο φέρετρο 7χρονο κορίτσι - «Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι» (φωτό)

Ο γάμος του ζευγαριού είχε γίνει το 2003, με τη Φώφη Γεννηματά να λάμπει από ευτυχία, επιλέγοντας ένα μακρύ λευκό φόρεμα για νυφικό, κρατώντας από το χέρι της την εξάχρονη τότε κόρη της, Αιμιλία, η οποία ήταν το παρανυφάκι για τον δεύτερο γάμο της μητέρας της.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα, να σκέφτεσαι ότι μπορεί η μικρή σου να μην σε θυμάται καν πώς είσαι, να μην θυμάται τη φωνή σου, να μην θυμάται τη μορφή σου, να μη γνωρίσει το χάδι σου. Εμείς ήμασταν πολύ μεγαλύτερες όταν χάσαμε τους γονείς μας, είχαμε προλάβει να ζήσουμε μαζί τους κι έχουμε έντονες αναμνήσεις από εκείνους.

Με έπιανε τρόμος όταν σκεφτόμουν ότι τα παιδιά μου, που με τόσο κόπο και προσπάθεια απέκτησα, θα τα άφηνα ξαφνικά μόνα τους. Είναι πολύ οδυνηρό», είχε πει η Φώφη Γεννηματά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ