Η ρουτίνα ομορφιάς της Miranda Kerr: Έχει άρωμα θάλασσας - Το “μυστικό” συστατικό του super model για λαμπερό & φρέσκο δέρμα (συνταγές & βίντεο)

Απολαύστε τα άμεσα οφέλη της περιποίησης ενός top model

Μιλώντας στη διαδικτυακή εκδοχή της Vogue – vogue.com – σχετικά με τη ρουτίνα ομορφιά της, η Miranda Kerr δήλωσε τα εξής: “Στους Αυστραλούς αρέσει πραγματικά αυτό το καθαρό, υγιές, φρέσκο δέρμα και τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά. Αγκαλιάζουμε τη φυσική ομορφιά μας. Και νιώθω ότι αυτό αντανακλά τον ενεργό τρόπο ζωής μας”.

Στην πραγματικότητα, το μυστικό της Αυστραλής Miranda δεν είναι τίποτα άλλο παρά άμμος από την παραλία. “Όταν είμαι σπίτι στην Αυστραλία, πηγαίνω για κολύμπι στον ωκεανό και αφού βγω από το αλμυρό νερό, θα πάω στην ακτή και θα τρίψω το δέρμα μου με την άμμο”, λέει το διάσημο μοντέλο. Αυτός δεν είναι μόνο ένας φυσικός τρόπος απολέπισης του δέρματός σας, αλλά είναι επίσης εντελώς ανέξοδος.

Φυσικά, εάν δεν έχετε παραλία κοντά σας, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να βασιστείτε σε άλλα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Kerr για την απολέπιση του δέρματός της. Όταν το Supermodel δεν βρίσκεται κοντά στον αλμυρό ωκεανό, προσφέρει στον εαυτό της ένα ζεστό και χαλαρωτικό λουτρό γεμάτο με μαγειρική σόδα και θαλασσινό αλάτι σε μια προσπάθεια να καθαρίσει το σώμα της από τυχόν τοξίνες. Τρίψτε το σώμα και το προσώπό σας με το φυσικό μείγμα με άρωμα θάλασσας, χρησιμοποιώντας κυκλικές κινήσεις για καλύτερα αποτελέσματα.

  • Γιατί το θαλασσινό αλάτι είναι αρωγός υγείας του δέρματος;

Σύμφωνα με έρευνες, το μούλιασμα σε λουτρό με αλάτι, ειδικά αλάτι προερχόμενο από τη Νεκρά Θάλασσα, μπορεί να βελτιώσει την ανθεκτικότητα του δέρματός σας. Μελέτες έχουν επισημάνει ότι οι τοπικές θεραπείες με αλάτι της Νεκράς Θάλασσας ενυδατώνουν το δέρμα, συμβάλλοντας σημαντικά στην διατήρηση της υγρασίας του.

Ειδικότερα, το αλάτι της Νεκράς Θάλασσας, σε αντίθεση με το κοινό επιτραπέζιο αλάτι ή τα άλατα Epsom, είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά όπως: μαγνήσιο, ασβέστιο, θείο, ψευδάργυρο. Τα μέταλλα που περιέχονται στο θαλασσινό νερό καθιστούν το θαλασσινό αλάτι ένα ιδανικό φυσικό συστατικό για τη θεραπεία των συμπτωμάτων μιας πληθώρας δερματικών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένου του εκζέματος και της ακμής.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ