Η γκαρνταρόμπα της πριγκίπισσας Victoria της Σουηδίας στην Ιταλία: Croco μποτάκια, 3 κομψά σύνολα, μια λαμπερή τουαλέτα (φωτό)

Η διάδοχος συνδύασε την κομψότητα με την πρακτικότητα

Η πριγκίπισσα Victoria της Σουηδίας και ο σύζυγός της πρίγκιπας Daniel πραγματοποίησαν τριήμερο ταξίδι στην Ιταλία, με την royals να κάνει μια σειρά από κομψές εμφανίσεις.

Συνδυάζοντας την κομψότητα με την πρακτικότητα η διάδοχος του βασιλικού θρόνου, πήρε μαζί της τρια σικάτα σύνολα, αλλά και ένα λαμπερό βραδινό φόρεμα.

Η κόρη του βασιλιά Carl XVI Gustaf και της βασίλισσας Silvia μαζί με τον σύζυγό ξεκίνησαν το επαγγελματικό τους ταξίδι από την Ρώμη και πήγαν στη συνέχεια, σύμφωνα με το pariamatch.com, στο Τορίνο με τρένο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A. (@royalfashiondiary)

Το μαύρο παντελόνι με την χρυσή ζώνη και την όμορφη μπεζ μπλούζα

Για τρεις ημέρες, από τη Δευτέρα 18 έως την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021, το πριγκιπικό ζεύγος πραγματοποίησε εταιρικές επισκέψεις, πήγε στα εγκαίνια υπαίθριας έκθεσης, σε επαγγελματικά γεύματα και στο δείπνο που έγινε στην κατοικία του Πρέσβη.

Το γκρι μάλλινο σύνολο

Το λαμπερό βραδινό φόρεμα

Η μητέρα της πριγκίπισσας Εστέλ και του πρίγκιπα Όσκαρ εμφανίστηκε με ρούχα σουηδικών brands, φροντίζοντας όμως να τα συνδυάσει, αρκετές φορές με ιταλικά αξεσουάρ.

Το ανοιχτόχρωμο γκρι κοστούμι με τα croco μποτάκια

Photo: Instagram/kungahuset/?: Pelle T Nilsson/SPA

Έτσι, όταν έφτασε κρατούσε μια τσάντα Bottega Veneta, ενώ τη δεύτερη μέρα, είχε επιλέξει μια τσάντα από το σουηδικό label Susan Szatmary, που χρησιμοποιεί όμως ιταλικά δέρματα και κατασκευάζει τα προϊόντα της σε εργοστάσια που βρίσκονται κοντά στη Φλωρεντία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ