Kim Kardashian & Fendi ενώνουν τις δυνάμεις τους: Η reality star συνεργάζεται με τον διάσημο οίκο μόδας (φωτό)

Η αξία της Skims υπολογιζόταν στα 1,6 δισεκατομμύριο δολάρια τον Απρίλιο!

Με τον οίκο Fendi συνεργάζεται η εταιρεία shapewear ενδυμάτων, Skims, της Kim Kardashian, που σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, φέρνουν μια νέα συλλογή.

Τα ρούχα που θα περιλαμβάνει έχουν σχεδιάσει από κοινού η μεγαλύτερη των αδελφών Kardashian και ο Βρετανός σχεδιαστής μόδας Κιμ Τζόουνς, ανέφερε ο διάσημος οίκος μόδας.

Από πλευρά της η Kim έχει ανεβάσει στη σελίδα της στο Instagram δύο φωτογραφίες, με την ίδια να παρουσιάζει την «FENDI x SKIMS - μια πρώτη στο είδος της συνεργασία που ενώνει την πολυτέλεια του Fendi με την καινοτομία του SKIMS. Αυτή η περιορισμένης έκδοσης συλλογή κυκλοφορεί στις 9 Νοεμβρίου».

Η συνεργασία αυτή ανακοινώνεται σε μια εποχή όπου πολυτελείς οίκοι μόδας επιδιώκουν να προκαλέσουν αίσθηση, υπογράφοντας συμφωνίες με διασημότητες, μεταξύ άλλων ράπερ και αστέρες της K-pop, με στόχο να διευρύνουν τις βάσεις των θαυμαστών τους.

Η Skims, η αξία της οποίας τον Απρίλιο υπολογιζόταν στα 1,6 δισεκατομμύριο δολάρια, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε μικρότερης ηλικίας καταναλωτές, από τότε που ξεκίνησε το 2019. Σε αυτό βοήθησε, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η τεράστια απήχηση της πρωταγωνίστριας ριάλιτι και επιχειρηματία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο οίκος Fendi έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με την τραγουδίστρια Νίκι Μινάζ και τον καλλιτέχνη Τζόσουα Βάιντς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ