Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Με ροζ t-shirt και μαύρο «τύπικο» γυαλάκι απολαμβάνει τα ρόδια εποχής που της έστειλαν δώρο (φωτό)

Μια γυναίκα που δείχνει σικάτη ότι και να βάλει!

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε αλλά η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας παραμένει μια κομψή γυναίκα ότι και να κάνει!

Στην τελευταία ανάρτηση που έχει κάνει στο Instagram η σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους την βλέπουμε καθισμένη σε μια υπέροχη αυλή με ένα καλάθι ρόδια μπροστά της.

Instagram/queenrania

«Τι νόστιμα ρόδια! Ευχαριστώ τον Αγροτικό Συνεταιριστικό Σύνδεσμο Ροδιών Κουφρσούμ που μοιράστηκε τους γλυκούς καρπούς της δουλειάς του» γράφει στο post της.

Η μονάρχης είναι ντυμένη απλά με ένα ροζ t-shirt και μαύρα «τύπικα» γυαλιά, ενώ έχει τα μαλλιά της αφημένα κάτω. Ακόμα όμως και με αυτή την κατα τα άλλα καθημερινή εμφάνιση δείχνει σικάτη, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια.

Άλλωστε και σε πρόσφατή της επίσκεψη την είχαμε δει να φοράει απλά ένα τζιν παντελόνι - καμπάνα και ένα απλό καφέ μπλουζάκι, ωστόσο ήταν ένα από τα looks που θαυμάσαμε περισσότερο, ακριβώς για αυτή του την απλότητα.

Instagram/queenrania

Βέβαια τελευταία εμφανίστηκε με δύο ακόμα υπέροχα σύνολα, ένα σε άσπρο και μπλε και ένα κίτρινο. Αν ψάχνετε λοιπόν μια royal για να μιμηθείτε το στυλ της μάλλον δεν χρειάζεται να κοιτάξετε αλλού!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ