Πώς αποχαιρετά το Twitter την Φώφη Γεννηματά: «Σοκ, άδικο και βαρύ - μικρά όλα τα υπόλοιπα» (φωτό)

Τα μηνύματα συγκινούν

Με πάνω από 6.000 tweets να έχουν γίνει μέχρι στιγμής οι χρήστες της πλατφόρμας αποχαιρετούν την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά που έφυγε σήμερα από την ζωή, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Κόρη του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γεωργίου Γεννηματά, Φώφη Γεννηματά απεβίωσε στα 57 της χρόνια με τα μηνύματα στο Twitter να συγκινούν.

Άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής, του πολιτισμού, δημοσιογράφοι, αλλά και απλοί πολίτες έχουν γράψει λίγα λόγια για την πολιτικό.

«Σοκ, άδικο και βαρύ» γράφει κάποιος ενώ άλλος θα συμπλρηώσει «μικρά όλα τα υπόλοιπα».

Την ίδια ώρα δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που σχολίασαν το γεγονός ότι «έφυγε» από την ζωή σήμερα 25 Οκτωβρίου, που είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Μερικές από τις αναρτήσεις που έγιναν στο Twitter

Υπενθυμίζεται ότι η Φώφη Γεννηματά είχε μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 11 Οκτωβρίου με συμπτώματα ατελούς ειλεού.  Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από υποτροπή στο μείζον θέμα υγείας που αντιμετωπίζε επί πολλά χρόνια με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία το βράδυ της Κυριακής και δυστυχώς το μεσημέρι της Δευτέρας «έχασε» τη μάχη με την ζωή.

Το 2008 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. Αμέσως μετά ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη και εισήχθη στο Νοσοκομείο Μεμόριαλ για να ακολουθήσει την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ