Το συγκινητικό αντίο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην καλή της φίλη Φώφη Γεννηματά - «μου είναι εξαιρετικά δύσκολο» (φωτό)

Τη γνώρισα όταν ήταν ακόμα νεαρή κοπέλα...

Με βαθιά συγκίνηση η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη αποχαιρετά με μια ανάρτησή της στο Instagram την καλή της φίλη Φώφη Γεννηματά που έφυγε από την ζωή σήμερα Δευτέρα (25/10).

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αποχαιρετήσω με λίγα μόνο λόγια, γιατί μας ενώνει μια ειλικρινής φιλία και μια σχέση αγάπης και εκτίμησης ετών.

Τη Φώφη τη γνώρισα όταν ήταν ακόμα νεαρή κοπέλα, ως κόρη του αείμνηστου αγαπημένου φίλου Γεωργίου Γεννήματα. Είχα την ξεχωριστή τιμή να την παρακολουθήσω να μεγαλώνει και να εξελίσσεται σε μια σπουδαία γυναίκα, έντιμη και διορατική πολιτικό, τρυφερή μητέρα και πίστη φίλη.

Instagram/mariannavardinoyannis

Η Φώφη Γεννήματα ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, μια αληθινή μαχήτρια και νιώθω πραγματικά τυχερή που με τίμησε με την πολύτιμη φιλία της. Την αποχαιρετώ με δάκρυα στα μάτια και την ψυχή μου γεμάτη από τις πολύτιμες στιγμές που μοιραστήκαμε. Το κενό που αφήνει πίσω της είναι δυσαναπλήρωτο.

Δείτε επίσης: Φωτό άλμπουμ με τη ζωή της Φώφης Γεννηματά: Μεγάλωσε μέσα στην πολιτική και έφυγε αρχηγός κόμματος!

Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι στο πλευρό του πολυαγαπημένου της συζύγου Ανδρέα και των τριών υπέροχων παιδιών της. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» έγραψε η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» δημοσιεύοντας παράλληλα μια κοινή τους φωτογραφία.

 

 

Δείτε επίσης: Θρήνος στον πολιτικό κόσμο: Εκπρόσωποι όλων των κομμάτων αποχαιρετούν την Φώφη Γεννηματά

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έχασε, σε ηλικία 56 ετών, την μάχη με τον καρκίνο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και νοσηλευόταν από τις 11 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ