Ποιος άντρας συνόδευσε την δισεκατομμυριούχο κληρονόμο Ευγενία Νιάρχου στην Αθήνα - ήρθαν μαζί για τον γάμο (φωτό)

Γοητευτικός ο συνοδός της

Η δισεκατομμυριούχος κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου επέστρεψε στην αγαπημένη πατρίδα των παππούδων της για να παραστεί στον γάμο του πρίγκιπα Φίλιππου και της Νίνα Φλορ.

Την ίδια ώρα να σημειωθεί ότι το παρών έδωσε και ο αδελφός της Σταύρος Νιάρχος συνοδευόμενος από την σύζυγό του Dasha Zhukova.

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων συνοδευόταν από έναν άκρως γοητευτικό κύριο, τον Martin Pacanowski, με την ίδια να μοιράζεται μέσα από τα stories της στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, αλλά και μια στην οποία ποζάρουν μαζί με την Ολυμπία, την κόρη της Μαρί Σαντάλ και του πρίγκιπα Πάυλου.

Κομψή όπως πάντα  η κόρη του Φίλιππου και εγγονή του Σταύρου Νιάρχου είχε επιλέξει για το μυστήριο και τη δεξίωση μια υπέροχη μαύρη τουαλέτα με αστραφτερές λεπτομέρειες και μια ζώνη που τόνιζε την μέση της.

Συνδύασε δε το outfit της με εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ένα λαμπερό βραχιόλ και ένα choker στον λαιμό της. Τέλος είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε μικρά πλεξουδάκια που κατέληγαν σε ένα χαμηλό κότσο.

Ο Σταύρος Νιάρχος και η σύζυγός του

Ποιος είναι όμως ο «μυστηριώδης» συνοδοός της; Σύμφωνα με το mxhola.com ο Martin Pacanowski είναι Αργεντίνος επιχειρηματίας. 

Επίσης φαίνεται να προέρχεται από πλούσια οικογένεια αφού ψάχνοντας για αυτόν βρήκαμε ότι κάνει παρέα με μέλη της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό και του Αννόβερο, ενώ πέρα από την οικογένεια Νιάρχου φέρεται να έχει επαφές και με τους Getty (βαθύπλουτη οικογένεια με πατριάρχες τους George Franklin Getty και τον γιο του Jean Paul Getty - ασχολήθηκαν τον 20ο αιώνα κυρίως με πετρέλαια και το 2019 η αξία τους υπολογιζόταν στα 7,4 δισ δολάρια).

Την ίδια ώρα η Ολυμπία της Ελλάδας φαίνεται πως επίσης είναι φίλη του. Πάντως στο Instagram σίγουρα είναι, μεταξύ άλλων, «φίλος» τόσο με την ίδια, όσο και με την μητέρα της Μαρί Σαντάλ!

Ο Pacanowski με την πριγκίπισσα Alessandra de Osma του Αννόβερο, η οποία ήαν επίσης καλεσμένη στον γάμο του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ (δείτε εδώ)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia Lago (@sonialagore)

 

Η τελευταία γνωστή του σχέση ήταν με την Βραζιλιάνα καλλονή Alix Duvernoy, με την οποία το 2014 μάλιστα βρθηκαν μαζί στον γάμο της πριγκίπισσας Maria Theresia του Thurn und Taxis και του Hugo Wilson.

 

 

 

Γεννημένη στο Ρίο Ντε Τζανέιρο η  Duvernoy σπούδασε fashion styling και creative direction στο Istituto Marangoni στο Παρίσι και τα τελευταία 10 χρόνια μοιράζει τη ζωή της μεταξύ του Λονδίνου και της πόλης του φωτός. Παράλληλα είναι ιδρύτης και καλλιτεχνική διευθύντρια (από το 2018) του brand Alix.Rio που σχεδιάζει ρούχα και κοσμήματα.

Πλέον είναι παντρεμένη και έχει δημιουργήσει οικογένεια με τον σύζυγό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ