Η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά - '' Μια γενναία γυναίκα που έδωσε με αξιοπρέπεια όλες τις μάχες της ζωής της, θα λείψει σε όλους μας''

Βαρύ το νπένθος για τον πολιτικό κόσμο της χώρας.... 

Σε βαρύ πένθος βύθισε τον πολιτικό κόσμο της χώρας, η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά σήμερα, λίγο μετά το μεσημέρι, νικημένη από τον καρκίνο.

Κόρη του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γεωργίου Γεννηματά, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, έφυγε σήμερα από τη ζωή, στα 56 της χρόνια. 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με δήλωσή της αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά εκφράζοντας τη βαθιά της θλίψη και τα συλλυπητήρια της.

Ειδικότερα, η κυρία Σακελλαροπούλου αναφέρει στο twitter:

 

Δείτε επίσης : Πέθανε η Φώφη Γεννηματά (βίντεο)

Θρήνος στον πολιτικό κόσμο: Εκπρόσωποι όλων των κομμάτων αποχαιρετούν την Φώφη Γεννηματά

«Αποχαιρετάμε την Φώφη Γεννηματά με βαθιά αισθήματα συγκίνησης. Μια γενναία γυναίκα που έδωσε με αξιοπρέπεια όλες τις μάχες της ζωής της, τις πιο μικρές και τις πιο μεγάλες, χωρίς να χάσει ποτέ το φωτεινό της χαμόγελο. Υπηρέτησε με συνέπεια και πολιτικό ήθος τις αρχές της και τον δημόσιο βίο. Με μια ευγένεια ψυχής που θα λείψει σε όλους μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους δικούς της ανθρώπους. Ο πόνος τους αυτές τις δύσκολες ώρες είναι και δικός μας».

H Φώφη Γεννηματά εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής (Α' Αθήνας) με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ τον Απρίλιο του 2000 και στις 21 του ίδιου μήνα εξελέγη γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων. Στις 3 Οκτωβρίου του 2001, επανεξελέγη γραμματέας του προεδρείου της Βουλής.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ